Less

Blir man less eller vad? Idag går det inte att infoga bilder på bloggen. *Hata när det inte funkar*

Trött,trött,trött idag. Jobb ikväll....tur att man är ledig imorgon. Då blir det slappar dag kan jag lova. Bara till att hoppas att kvällen blir lugn.

Ha en bra lördag!

Wihooooooo

YES! Semester beviljad för nästa lördag = 4 dagar längre semester. Vilket innebär att semestern börjar redan på torsdag. Tack snällaste Monica.

Hade även "utvecklings samtal" med chefen idag. Vilket gick bra. Skönt att ventilera lite med chefen.
Idag bjöds det även på tårta för att fira att våran Arytmiolog igår lade första ICD:en på en patient i Sundsvalls historia. NICE! Och idag lades den andra ICD:en, med utmärkt resultat. Förtydligande: ICD = en typ av pacemaker som egentligen är en defibrillator, vilket innebär att om patient får maligna arytmier så som ventrikeltakykardi eller ventrikelflimmer så "deffar" den så att hjärtat startar om och då får en "bra" rytm. Väldigt förenklat förklarat!

Ikväll blir det bio - Arn. Få se om vi går ut och äter innan eller vad det blir!

Nu = soffan.

Trevlig Helg!

Life as it should be.

Tänk vad lite vi egentligen vet. Speciellt om framtiden. Tur är väl det! Vem skulle orka leva om man visste om alla svårigheter och motgångar som man skulle komma att bli tvungen att uthärda eller genomleva.

Många gånger känner man sig väldigt maktlös inför livet. Kan tyckas att saker bara händer och så står man där med byxorna nere och undrar vad som hände?!  och framförallt kommer frågor  som varför jag??
Jag vet inte mycket om livet eller universum. Men en sak tycker jag mig ursönja: Alla drabbas!

Det finns inget perfekt liv för någon! Antigen så har man gått igenom svårigheter eller så kommer man att möta dem. Ingen är förskonad. Är det inte det ena så är det det andra, som vi brukar säga på jobbet. Där vi dagligen brottas med frågor om livets jävlighet.

Tänkte på det som snostjarna skriver i sin blogg typ att det är inte VAD som drabbar oss som har betydelse utan HUR vi hanterar det. Däri ligger det som vi KAN påverka. Vi kan inte påverka vad livet slänger på oss men vi kan välja hur vi hanterar det, vad vi gör av det. Kan låta som en klyscha och lättare sagt än gjort och visst vissa dagar är bara till för att uthärdas.
Men varje dag som är en bra dag försöker åtminstone jag att njuta av och leva i nuet. Man vet inte vad som morgon dagen har att bjuda på. Vi kanske inte ens finns då? (Hemska tanke).

Alltså det jag försöker säga är att: Ta vara på det du har! Lev lite mer NU! Acceptera att livet inte går att planeras och att vi ingenting vet om morgon dagen! Och för guds skull tro inte att livet går att planeras, det finns alldeles för mycket vi inte kan kontrollera för att det ska lyckas.
Men även om livet inte blir som vi trodde eller planerade så behöver det inte betyda att det inte kan bli bra.

"Mina ögon kan tindra, min mun kan le men sorgen i mitt hjärta kan ingen se!"