Gott Nytt År!!Nyårsafton..årets mest överskattade dag! Eller?! En liten diskussion vi hade på jobbet idag......*intressepil*

2008! Vad ska man säga om det året. Känner mig kluven.
En hel del bra har hänt:
  • Nytt hus. *The best*
  • Nytt jobb med ny lön. *Nöjd*
  • Nya bekanskaper *Trevligt*
Det tackar vi för. :) Så jag antar att man ska vara nöjd. Tycker att det varit ett skapligt bra år i år trots mitt svarta moln som förföljer mig. Bara att acceptera och leva vidare. Alla har väl sitt antar jag så egentligen så är det ingen mening att tycka att livet är orättvist. Är det inte det ena så är det andra. Bara till att kämpa på, det enda man kan göra.....kan ibland tycka att jag skulle kunna kämpa lite mer, men ska vara snäll mot mig själv och förlåta mig själv direkt och istället ta nya tag i det nya året man har framför oss. För i grund och botten är jag en obotlig optimist som trots allt aldrig kommer att sluta tro på att mirakel faktiskt kan hända....även mig.

Gott Nytt År till er alla!

Big 30.....

Då var den förbi, den STORA 30-års dagen. ;) En bra födelsedag med vänner, familj & mycket god tårta.:) Mycket fina presenter fick jag oxå. Tack & bock!Jag fick Friends boxen av bästa M. Sen fick jag oxå ett super fint halsband av Piroger & massor med blommor! *me love* Samt lite nytt till servisen. Jag fick även en hand tvål + handkräm från Body Shop av Majsan & Stefan.Dukat för 30-års fika!En STOR gräddtårta hade jag beställt! Mycket god!!Mina christmas cupcakes var oxå jättegoda!På kvällen blev jag bjuden på middag på Södra berget med familj + vänner, gott & trevligt!

Tack alla ni som var med och förgyllde min födelsedag!!

GoD JuL!Hoppas ni alla haft en riktigt god oh fröjdefull jul! God fortsättning!