HIA helg.

Idag kom jag hem från jobbet och dog på soffan. Och där har jag typ legat fram tills för en timme sedan när jag släppade mig in i duschen. Snart är det dags för lite Ben och Jerrys och Beck. :)

Jobbig dag på jobbet. För mycket patienter till för få vårdplatser som vanligt. Väldigt tjatigt, inte sant?
Även lite för lite doktorer, men de sliter på stackarna. Idag hade vi på HIA en del dåliga patienter, samtidigt som IVA hade dåliga patienter + en trafikolycka. Blixthalka här efter att det regnat hela helgen, då blir det trafikolyckor samt falltrauma.

Nä såna här dagar så är man glad att man är sjuksköterska. Fy för att vara doktor och ta en massa beslut över liv och död. Men all heders åt de som pallar. Som sjuksköterska så kan man ju sin sak så att säga, som doktor ska du kunna allt, i alla fall när du är jour.

Nä nu glass och soffan.

SickoEn riktigt slagkraftig film. Han har ju en poäng i det han beskriver. Denna film är ytterligare ett bevis på att USA är världens största U-land.

Brokeback moutain.REDAN........ja det kan man säga! Men nu har även vi sett denna hyllade film. Och ja den var bra! Tror inte att jag behöver säga mer än så.....