Orka svara.

Skriver ett snabbt inlägg och tackar för kommentarerna jag fått på föregående inlägg. Skönt att höra att det inte bara är jag som tänker konstigt.

Ska absolut göra som Mia och nästa gång svara: - Men orka svara!
Den var bra tycker jag! :D

God Natt & Sov Gott!

Jädrås weekend.

Helgen har tillbringats i Jädrås, som ligger utanför Sandviken ca 10 min från Kungsberget. Där har vi våran mysiga husvagn, en Solifer 560 - 2007. Love it!
Jädrås är ett ställe dit man kommer och bara slappnar av. Härlig natur, frisk luft och lugnt och skönt! Just denna helg var det väl inte så vidare lugnt och skönt eftersom vi hade kalas för Manges styvpappa Gunnar som fyllde 65 år.
Då bjöds det på trevligt sällskap och mycket god mat.

Just på hösten (tycker jag personligen) att det är ännu härligare där. Passade på att ta några promisar i det fina höstvädret.

Man måste bara älska hösten!

En mysig och trevlig helg i stort sett. Men några kommentarer som jag fick på kalaset har fått mig att börja fundera. Egentligen inget nytt men något som gör mig minst sagt förbannad. Det finns tydligen två saker hos mig som folk stör sig på, det första är att jag i folksamlingar lätt blir tyst. Oftast av den anledningen att andra pratar samt att varför prata för pratandets skull, har jag något jag vill säga så säger jag det annars är jag tyst. Sen ska jag väl erkänna att min blyghet spelar en viss roll, med det är det som det är, inte mycket att göra åt. Det jag inte förstår är att tydligen så ska man bete sig som alla andra annars är det något fel på en. Om ni anar hur många gånger i mitt liv jag har fått höra denna kommentar: - Varför är du så tyst? Alltså av främmande människor. Det slår inte folk en enda sekund att jag kanske inte pratar med dem av den enkla anledningen att jag INTE vill, kanske inte har något intresse av just den personen eller jag kanske bara inte orkar just då. Närå folk antar att det är något FEL på mig för att jag inte pratar och grejar som alla andra.
Ja ja nog om det!

Nu till den andra saken hos mig som tydligen stör folk och det är att jag (och Mange) inte har några barn. Vet inte hur många gånger jag fått frågan det sista året varför jag/vi inte har några barn? Och när vi ska skaffa barn?

Jag har tydligen missat när denna fråga blev till ett allmän intresse. Hur kan folk (som man inte känner vidare väl) få för sig att man har den minsta lust att diskutera denna fråga, lika lite som folk i allmänhet inte exempelvis diskuterar sitt sexliv med vem som helst. Nää jag är så urbota less att svara på denna fråga. Jag undrar hur folk skulle reagera om man helt sonika bara svarade: - Men vi kan inte få barn! Då skulle nog de flesta tycka att det blev jättejobbigt, för vad svarar man på det?
Jag förstår inte vad det är som får folk att tro att man bara kan fråga folk om sådana saker!! För mig är det fortfarande en mycket privat fråga som jag helst INTE diskuterar med vem som helst och definitivt inte med folk jag knappt känner på en fest. Den frågan angår BARA mig och Mange.

Och vad är det som säger att man MÅSTE skaffa barn. Det finns faktiskt de som väljer att inte skaffa barn. Men tydligen bara för att man närmar sig 30 år så ska man skaffa barn annars är det tydligen något fel.

Fy vad trött jag blir på folk ibland!

Nu måste jag åka och jobba!