Jul.

Som sagt imorgon styr vi kossan mot Hamra för att fira jul, planen efter det är att fira nyår i husvagnen med M´s familj.

Utifall att det inte blir någon mer tid över för bloggen så vill jag säga:

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!!!!Ha en riktigt frödjefull jul!!

Första gången för allt...

Och idag kom turen till BVC. Vi har nämligen haft hembesök av sköterskan på BVC. Hon lyckades ta sig hit trots snön, det var fortfarande oplogat på eftermiddagen så det var lite kinkigt för henne att ta sig fram. Men jag tror hon lyckades utan att köra fast. :) För nu är nämligen Anton (våran områdestomte) här och plogar. Ja nu är det verkligen fint ute, men jag är faktiskt glad att jag sluppit att gå ut idag. Men det är himla mysigt att sitta inne med Alice och bara ha det bra.

I alla fall så det sköterskan gjorde var att gå igenom Alice journal, vad det är de kommer att följa såsom huvudomfång,längd och vikt. Sen fick jag en herrans massa broschyrer om det mesta, från mat till vaccinationer, säkerhet i bil, alkohol mm mm. Sen fick vi en present, en bok åt Alice som man får gå på biblan och hämta ut. =) Tack landstinget! *otroligt* Sen undrade hon om det var nåt man hade frågor kring? Jag kom inte på en enda fråga...lite pinsamt kände jag....för borde man inte ha en hel del funderingar....i synnerhet med första barnet :S Men allt liksom bara flyter på, hon växer och utvecklas. Man märker ju redan att hon gör framsteg, de sista dagarna har hon kommit på att man kan skrika, så nu skriker hon, ibland bara för att. Idag kom hon på hur nappen funkar, vilken glädje, så nu hoppas jag att nappen duger lika bra som mina fingrar. Man känner att den är bra att ta till i vissa situationer såsom i bilen och när hon har svårt att komma till ro.

Sen var det dags för vägning. Jag gissade på 4 kg. Lillstumpan väger nu hela 4.3 kg!!!!! Jisses, hon har ökat 600 gram på 2 veckor, eller ja sen förra torsdagen, alltså 1 vecka och 3 dagar. Sköterskan verkade nöjd, hon tyckte att hon var väldigt vaken eller "klar" som de säger, sen kan hon redan fixera blicken och följa med blicken. :) Ja det är ju skönt att höra att allt verkar normalt och att hon är välmående.

Resten av dagen kommer att ägnas åt att packa, imorgon styr vi kossan mot Hamra, hem till mamsen och papsen.

Måste bara visa upp den superfina doptavlan Alice fått av Nina alias Snöstjärna.Alices fotavtryck som vi fått av Sara, handen kommer oxå....snart.Första året bok som Alice fått av Majsan & Stefan =)Återigen stort tack!!

Tar festen aldrig slut!!??

Jahapp det blev en sväng till Birsta idag...men nu får det vara färdig sprunget i affärer. Måste säga att det inte är lätt att komma på bra julklappar i denna amningsdimma men jag tror att slurresultatet inte blev så dåligt ändå. =)
I alla fall så var vi förbi Majsan & Stefan efteråt och fick oss lite go fika. Passade samtidigt på att spana in de nya framstegen på renoveringen som gjorts, inte dåligt det inte. Samt att Alice fick sig en julklapp, en "första året bok". Det tackar vi för. =) Inte nog med det igår så fick jag en tidig födelsedagspresent av brudarna, en necessär från bodyshop med body scrub, butter och shower gel. Med en iaf för mig ny doft, blomdoft.......på M nånting, hur som helst så doftade den himmelskt. *älskar body shop* Snacka om att känna sig bortskämd.....men snart får väl ändå detta presentkalas vara slut!!! =) Jag ska lägga ut fler bilder snart på allt fint som vi fått.

Nu ska jag fixa det sista på julklapparna medans Alice fortfarande sover!!

Ps Upptäckte precis att våran telefon inte funkar, det ringer men när man svarar är det bara tyst! Skumt!! Ds