Nolltolerans.

Som jag misstänkte så känns det bättre efter ett jobb pass. Vet inte riktigt hur det kommer sig men så är det för det mesta. Man får tankarna på annat.

Mitt stora dilemma är för det mesta att jag grubblar och tänker på tok för mycket. Det är inte nyttigt. Sen bryr jag mig alldeles för mycket om vad andra säger,tycker och gör. Man skulle behöva en balansgång.

Känner en människa som inte verkar påverkas av nåt. Undrar ofta hur man lyckas med det. Har ofta tänkt att jag hellre är den känslo människa jag är som bryr mig och engagerar mig för mycket i det mesta, som blir upprörd och som har känslor. Men ibland skulle det vara skönt att bara kunna stänga av och inte bry sig ett dugg om nåt förutom mig själv. Men tyvärr så får man ju inte välja.

Ha en trevlig helg.

Down Down Down

Jag har blivit bitter. Just nu känns allt bara usch.fy.blä.ingen lust.jobbigt. Med andra ord deppigt.deppigt.deppigt.

Försöker för brinnande livet med positive thinking.Men det är tröttsamt och slitsamt. Att alltid vara på vakt på sina tankar. Och helt plötsligt så har de skenat iväg. Försöker verkligen uppskatta vad jag har, istället för på vad jag inte har. Jag är verkligen tacksam för allt jag har, det ska gudarna veta. Mitt hem,mitt jobb, M, katterna, ja mitt liv.

Men i slutet på vissa dagar kan jag inte låta bli att avundas alla tillsynes lyckliga människor. Som verkar ha liv som går precis som de planerat. I mitt stilla sinne tänker jag då att jag hoppas att de vet vad de har och att de uppskattar vad de har.
Men för de flesta är det väl så att man saknar inte kon förrens båset är tomt.

Just nu har jag slut på ideer. Har alltid levt efter divisen att man är sin egen lyckas smed. Men just nu har jag slut på smide.
Är trött på att försöka. Försöka vara positiv när jag inte är det. Trött på att säga att allt är bra när folk frågar.
Samtidigt känner man sig skyldig om man är ärlig. Vem är jag att dumpa mitt illamående på andra? Låt de lyckliga vara lyckliga. Vissa inte upp din dystra värld.
Tycker inte om mig själv när jag är så här hopplös och pessimistisk. Men samtidigt är det väl så att utan dåliga dagar så finns inga bra heller. Undrar ofta hur det är för andra? Är alla dagar bra dagar?

Bland det jobbigaste är andra människor. Andra glada, lyckliga människor. Inte för att man är missunsam, absolut inte men för att man själv blir påmind om sitt eget. Ibland är helt enkelt ens egen sorg för stor, eller större än glädjen man kan känna för andras skull. Svårt att förklara detta fenomen.
Ja jag vet, jag är ingen rolig människa just nu.Right back at you.Fick en anonym kommentar till mitt för förra inlägg. Vet inte om jag behöver precisera vidare vad jag tycker om anonyma kommentarer? (Kan du inte stå för vad du skriver så skriv inget.)
I alla fall så lyder kommentaren: En liten tanke om förra inlägget...fel att bränna musik/filmer men rätt att köpa piratkopierade kläder i Thailand/Bulgarien :)

Och om man gör allting, både handlar kläder utomlands plus bränner musik/film så är det rätt?

Sen kan jag tycka att det kanske handlar lite om kvantiten. Jag har varit 1 gång i Thailand (visst handlade en del pirat kopierade kläder då) och 1 gång i Bulgarien. I Bulgarien köpte jag 1 munkjacka. (Wow!) Kan tycka att det är viss skillnad på att ladda ner från nätet dagligen som många verkar göra.

Vet att detta är ett ämne som många går i gång på. Så fort man i något som helst sammanhang börjar antyda att man tycker att nerladdning åtminstone är lite fel så får folk spader verkar det som. De flesta eldar upp sig och blir mäkta irriterade på fem röda. Känsligt ämne tydligen.

Men hursomhelst så är det olagligt. Det enda jag menade var att jag inte strävar efter att ladda ner. Inte att fördöma någon som gör det. Men jag tycker ändå att det är löjligt att jämföra nedladdning med min shopping av piratkopierade kläder som hänt två gånger under en livstid. Hur många av er kan säga att ni bara laddat ner 2 gånger under eran livstid? Visst jag har också tagit del av nerladdat material, men för den skull så gör det inte det rätt. För den allmänna åsikten verkar vara att eftersom alla laddar ner (de flesta) så är det fullt tillåtet, eftersom det är så många som gör det? Men det är som vanligt med mänskligt beetende. Är det tillräckligt många som gör ett fel så tycker snabbt många att det är rätt bara för att det är så många som gör det.

Nä nu tänker jag inte svamla om detta ämne längre!

Ha en bra dag!