Snabbis!

En snabb blogg innan jobbet.Suck! Har man lust att jobba NEJ!! Vill ha HP redan nu. Träffade en flygvärdinna i helgen och tydligen så får de vara hemma från v.12. *fuskigt* Det borde vi oxå få. Just nu känns det som att jobbet tar all ens energi. Orkar inget annat! *Boring!* Man fattar ju att det tar mycket energi av en att bygga bebis, sen har man ju inte världens mest lätta jobb heller. Mycket spring och mycket stress.

Suktar efter semestern!

Annars har vi haft en kanon helg! Supermysigt bröllop och god mat i massor. *Bilder kommer senare*

Men Jisses vad varmt det är. Snacka om att ingen behöver åka utomlands om detta håller i sig. Men våran övervåningen är ingen lek just nu. Som en smältugn. Inte så roligt på nätterna. Så jag hoppas faktiskt att det blir liiite svalare.

Time for work!

Ciao!

The King of Pop!En levande legend har lämnat vår jord. Ett musikaliskt geni.

Själv tillhör man den generationen som vuxit upp med Michael Jackson. Han har alltid försett mig med bra musik. Varje gång jag lyssnar på hans musik överväldas jag över hans talang att producera och framföra musik.

Man kan tycka vad man vill om alla affärer/historier (eller vad man nu ska kalla det) genom åren men i mina ögon har han alltid varit den störste, The King of Pop! Världen är nu ett geni fattigare. Men vilket arv han lämnar efter sig, tur för oss.

Jag hoppas att han nu fått frid!

R.I.P Michael Jacksson.

*Forever missed*

Säg hej till publiken!

Den stora dagen är äntligen här! Och vi har varit iväg på Ultraljud.:) Gick hur bra som helst.

Jättebra och trevlig barnmorska i sprillans nya lokaler. Jajamen en annan kommer att få ett topp renoverat BB ;).

Fast "Viking" skötte sig inte riktigt, h*n liksom satt där i magen och ville inte att vi skulle få se alla pytte små organen. Efter en stund när barnmorskan bråkat lite med h*n så började h*n röra sig så vi fick se både hjärta,njurar, magsäck och urinblåsa.

Allt såg helt perfekt ut. Normala mått på huvudet, ryggrad och lårben. 27 mm långa fötter.
Helt fantastiskt! Vårat lilla mirakel.
H*n hade två förmak och två kamrar i hjärtat. Och skijeväggarna var hela. Arbetsskadad som man är så tog man ju en extra titt på lillhjärtat. *Såg bra ut* Det är ju så pyttelitet men t.o.m klaffarna syntes. :)
En hel diafragma fanns också med magsäcken på rätt sida och hjärtat på rätt sida. Tarmarna låg på insidan av bukväggen. Vi fick till och med se en hel överläpp.

H*n sög som attans på fingrarna hela tiden, men en gång så såg det faktiskt ut som h*n vinkade till oss. *lillhjärtat*
Sen passde h*n på att sparka lite på min urinblåsa. Så då fick vi se knät och lillbenet.
Ja h*n såg ju faktiskt ut att kunna roa sig ganska bra därinne.

Igår hade vi ett hjärtstopp på jobbet och efter det kunde jag känna en massa fosterrörelser. H*n undrade säkert vad f-n jag höll på med. Man får ju ett ordentligt adrenalinpåslag under en sån situation och alla på jobbet som varit/är gravida säger samma sak att när man (på jobbet) hamnar i en akut situation så märks det på aktivteten i magen. H*n fick väl en adrenalinkick med. ;) Sen har det fortsatt idag också:) Känns jättekonstigt, jätte svårt att förklara hur det känns.

Det bästa av allt, jag får behålla mitt datum. Fortsatt BF 24 november alltså. *asskönt* Man har nog haft bra koll ändå.:D
Hade totalt ställt in mig på att bli framflyttad, men jag slapp. *jippi* Sen är det ju plus minus två veckor det får man ju komma ihåg, h*n kan ju likväl hitta på att komma i december i alla fall. Känner en tjej som gick över 3 veckor, fatta 3 veckor !!!!!
Bara h*n stannar därinne tills november så är jag nöjd. Vill inte hamna hos Sara på neonatalen. Tyvärr så är ju vi sjukvårdspersonal överresprensenterade på neonatalen, man vet inte varför men det är mycket sjukvårdspersonal som får för tidigt.


Profilbild på "Viking". Man kan oxå se handen uppevid panna nästan, eller var det foten?Lillhjärtat!! ♥ ♥


Huvudbild!"Lill Viking".

Nu måste jag bara hitta världens finaste ramar att rama in bilderna i.:)