Hot Hot Hot

Jisses vad het det har varit här i helgen. För typ en timme sedan var det fortfarande 27 grader varmt i skuggan och 34 grader i solen. Enligt pappsen har Sundsvall haft det varmast i landet i helgen. Det tror jag det.
Har knappt gått att varit i solen. I helgen har vi donat lite på tomten och gudars vad hett det varit, ibland har man fått gå in för att undvika värmeslag. Några liter vatten har det gått åt och en och annan isglass.

Heeeelt slut blir man av värmen alltså. Men man ska inte klaga! Synd bara att vi inte har någon form av skugga alls på baksidan av huset, förutom parasollet då förstås. Och på framsidan är det typ tvärtom bara skugga.

Snart är det dags att krypa till kojs, jobb imorgon igen. Måste dra en repa med vattenslangen först bara, sen blir det nog nåt kvällsmål också.

Måste faktiskt erkänna att det är lätt jobbigt att äta så ofta som jag gör nu, blir hungrig i ett och det inte lite hungrig heller. Får ju inte i mig några stora mängder (som tur är) när jag äter men ändå.

Dreams......

...just det, fick en fråga från Madde om jag drömmer annorlunda sedan jag blev gravid??

och svaret är: Absolut! Jag drömmer väldigt mycket i vanliga fall. Men nu drömmer jag MASSOR varje liten sekund jag sover, jag kan drömma ca 4-5 drömmar per natt och jag kommer ihåg allihopa. Somnar jag på soffan i 10 minuter så hinner jag drömma massor. Jag drömmer om ALLT mellan himmel och jord. Än så länge har jag inte drömt så mycket om bebisen mer än att jag drömt att det blev en pojke.

Men en cool sak som jag tidigare skrivit om här på bloggen (den 13 mars) är en dröm jag hade då:

Från den 13 mars:Jag och M var på en båt. Alltså en riktigt flott båt typ Titanic. Vad händer? Jo båten kantrar, riktig ordentlig slagsida. Vatten forsade in och människor ramlade handlöst. Jag höll i min stenhårt i ett trappräcke och folk föll på mig så att jag höll på att tappa taget. I detta läge visste jag inte vart M hade tagit vägen. Hur som helst så la sig båten med kölen uppåt, hur nu jag kunde veta det som var inne i båten? Jag och ytterligare en kille (har ingen aning om vem det var) lyckades ta oss upp till "taket" på båten, där vi kunde se ut. Då slår båten runt igen och hamnar alltså på rätt köl igen, så att säga. Då ordnar sig allt, allt vatten försvinner och alla människor börjar leva igen och alla är oskada. Jag hittar då M sittandes på en soffa, helt dyblöt. Han säger: Jag måste byta kläder!

SKEPP:Vara ombord på: viktig förändring.

Det jag inte visste då var ju att jag i teorin var gravid (blev gravid typ den 6 mars) och det kan man väl kalla en viktig förändring som det tydligen betyder när man drömmer att man är ombord på en båt/skepp.
Jag kommer fortfarande ihåg denna dröm mycket detaljerat.

Lite coolt eller hur? Någon som drömt sanndrömmar någon gång?


Finally Finally.....

äntligen helg så man får chans att vila och göra lite roligare saker än att jobba. Mannen med stort M är tillbaka från Sthlm, skönt!! Så i helgen blir det myshelg. Funderar på om vi inte ska gå på frukostbuffe på Sidsjön då kylskåpet gapar tomt. ;)

Idag blir det definitivt ett besök på IKEA, rullgardiner till sovrummet bara måste inhandlas NU. Sen vet man ju inte om man hittar nåt mer som man kan tänkas behöva. Just det, måste köpa en ny stekpanna. :)

Veckan har annars varit jobbig men bra. Berättade för chefen i onsdags och biträdande. Hon tog det superbra, blev jätteglad för våran skull. Hon tyckte att nu var en perfekt tidpunkt att gå på föräldraledighet då LAS dagarna fortsätter att ticka på. :)
Nu känns det jätteskönt att det inte är någon hemlighet längre. :)

Sen fick jag ett supergulligt kort från Nina häromdagen! Snacka om att lite kan göra en superglad, blev alldeles rörd. Tack så otroligt mycket. ♥ ♥ ♥ ♥

Här ser det ut att bli en riktig sommar dag!!

 Ibland är livet bara lite för bra för att vara sant.