Pissigt!

Idag är hela min hjärna och väsen fylld av pessimism. Ja faktiskt! Tycker att jag lyckats hålla humöret skapligt uppe de sista veckorna men idag känner jag att det är helt kört i botten. Så alla som inte orkar läsa en massa klag kan sluta läsa NU!!!!!

Nr 1 är ju som alla säkert redan lyckats klura ut denna envisa bebis som inte verkar ha några planer på att födas den närmaste tiden. :( Garanterat en tjej, en kille skulle säkert inte sitta därinne och tjura på detta sätt.
6 dagar över idag och ingen ljusning i sikte. FAN! (Ursäkta svordomen!) Förstod att det skulle bli så här, att jag skulle gå över massa dagar. Ödet gillar att jävlas med mig så är det bara. Hur mycket ska vi slå vad att det är någon vecka kvar?? 13 dagar verkar vara en magisk gräns för många, så ja jag tippar på det. Vilket innebär att vi kommer att missa julbordet på M´s jobb på lördag. Så typiskt, jag som sett framemot att få äta julmat och umgås med lite människor. Vet att det inte går att jämföra, visst ligger man hellre på BB än går på julbord, men man hade ju liksom hoppats på att få båda. :S

Nr 2 är att idag har de varit här på morgonen och brutit upp mer panel, i hällregn. Nice!!!! Betvivlar ju inte en sekund att det förmodligen kommer att bli bra till slut men man hade ju gärna sluppit. Sen är det mindre nice att de kommer och väker en 07.00, och precis så lyckas de ju pricka in de dagar då jag sovit som en kratta så att man är riktigt aptrött när de ringer på.

Nr 3 är ju detta pissväder!!! Vart är snön? Och kan det sluta regna nån jävla gång? Igår kom det några snöflingor men nu har regnet stått som spön i baken hela natten och förmiddagen. Plusgrader i november?! Vad är det? Har väl inte hänt i mannaminne? Eller? Växthuseffekten? Eller vad är det frågan om?

Nr 4 dags att betala räkningar igen. Tyckte ju att jag gjorde det precis häromdagen.

Nä så idag tänker jag bara gå och sura och tycka synd om mig själv. Orkar inte försöka få mig själv till mer positiva tankar även fast allt hade kunnat vara 210 000 ggr värre. För jag vet ju att egentligen så är det inte ett dugg synd om mig men vad göra.....jag har tråkigt!!! Ni vet inte hur tråkigt jag har det just nu.

Nä man kanske skulle köra ett Vänner maraton idag.....

Tro på fan....

Tror ni inte att det regnat in hos oss igen!? För drygt ett år sedan så regnade det in via ett fönster. Då fick vi ingen närmare förklaring utan de skyllde på att det regnat extremt. Nu har det alltså hänt igen, samma fönster samma ställe, mängden är ungefär en kaffekopp.
Så igår kväll och idag har det varit folk här må ni tro. Summasumarum är i alla fall att fasaden skall öppnas, och förhoppningsvis så kommer det att visa sig vad som felar. Man blir ju lite lätt orolig kan man säga, man undrar ju hur det ser ut inuti väggen?? Man är ju livrädd att man en vacker dag sitter här med ett mögel hus! :O

På bebis fronten är det lugnt, tror jag. Fast idag har jag haft extremt mycket sammandragningar och ryggvärken from hell. Det var en riktig pärs att åka och handla idag kan jag lova. Men jag fick med mig lite julblommor hem, hyacinter och julstjärnor. *kärlek* Det gäller att uppskatta det lila....;)

Nä dags för horisontal läge igen.....

Dagen BF!

Den stora dagen har kommit och gått! Undrar hur många det är som föds på det beräknade fördelsedatumet? Jag skulle tippa att det är väldigt få.

Ja annars så är det ju grått och trist. Känner mig rätt uttråkad och oinspirerad just nu. Känner att jag skulle behöva lite stimulans på nåt sätt, att nåt händer liksom, vad som helst. Nåt som bryter av.

Så jävla tråkigt att inte kunna hitta på nåt utan att få ont eller känna att hela innanmätet håller på att trilla ut. Himla konstig känsla så jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur det känns. Igår städade jag nedervåningen så idag tänkte jag ge mig på övervåningen. Planen är att försöka hålla efter så man slipper stor städningarna som man inte riktigt orkar med just nu.

Jag är såååå himla nyfiken på hur det kommer att kännas efter förlossningen? När allt bara är borta, mage, illamående, foglossning mm mm. Ovant? Förmodligen?

Något som känns lite konstigt är att min otålighet så gott som är borta. (Nu kommer jag säkert att få äta upp detta ganska snart!) Vet inte om det är vetskapen att NU KAN DET HÄNDA NÅT NÄR SOM HELST som gör att man känner lite mera ro i sinnet. Det jobbiga nu är omgivningens otålighet. Försöker att ta det som nåt positivt men irritationen ligger inte långt borta kan jag säga. Alltså när nåt händer/har hänt så kommer alla att få reda på det....PROMISE!!! Dels så lär ju alla märka att man "försvinner" från etern så att säga, dels så kommer man ju fullkomligt att skrika ut det över hela världen.

Var till Micke BM igår och han säger alltid saker som får en att må bra/bättre. Han vet sannerligen hur en gravid kvinna ska tas! ;) När M beklagade sig över att nu är det väl dags för nedsläpp så sa han: Ta det lugnt! Om en timme kan ni vara föräldrar, det har hänt! Innan dan är slut kan ni vara föräldrar!!
Då blev M vit i ansiktet ska jag säga.....
Usch vad jag kommer att sakna att gå till honom. Allt såg iaf bra ut med bebisen, Micke brukar säga att jag verkar vara skapt för att vara gravid bara för att min kropp accepterar gravditeten så bra. Perfekt blodtryck, blodvärde, bebis hjärtljud,SF mått ja you name it!!
Fick en ny tid nästa fredag för läkarbesök om bebisen fortfarande inte har kommit ut då. Så då blir det koll av fostervatten och sådana saker. Det är bra så att man har nåt att sikta på.
Jag säger som jag sagt hela tiden: Jag tror att det blir en december bebis.

Nu ska jag dra igång lite julmusik.....