Halloween.

Nu är maten klar, packningen utburen i bilen, katterna är inne, det är städat och jag väntar bara på att M ska sluta jobba, sen drar vi till husvagnen för en lång weekend. *skönt* Skönt att få vara tillsammans så många dagar, hela dagar. Hoppas bara att vi håller oss krya och pigga. M var rejält förkyld igår kväll och jag känner att det är nåt som ligger och lurar i näsan och halsen.
Undrar om jag ska dra en repa förbi apoteket innan vi far och gardera sig lite.

Ja ska bli riktigt nice att komma ner till husvagnen och jag hoppas att solskenet håller i sig. Imorgon ska vi med syskonbarnen till Sandvikens äventyrsbad. Nice! :) Sen blir det nog full rulle hela helgen, tippar att det kommer att vara mycket folk där med tanke på att det är höstlov.

Så nu lämnar jag cybervärlden för ett tag! Trevlig helg!

 

Svårt att förstå!

OjOjOj! Idag går jag in i v.37........v.37 förstå att greppa att nu är det en bebis därinne och våran dessutom. :) Undrar bara när h*n tänker komma ut, spännande värre.


Vecka 37:

Den här veckan räknas bebisen som fullgången. Den ökar fortfarande lite i vikt men växer inte så mycket på längden. Bebisens koordination är så pass utvecklad nu att den kan gripa saker med fingrarna och om man skulle lysa med en stark lampa mot magen kan det hända att den vänder sig mot ljuset. Bebisen tränar sig inför förlossningen genom att dra in och trycka ut fostervatten genom lungorna. Den samlar också näring i organen för att klara eventuella påfrestningar vid förlossningen. Många barn sjunker djupare ner i bäckenet nu.

Källa:Barntotal.seI eftermiddag ska vi till Försäkringskassan på infomöte om föräldrapenning, ska bli intressant att se om man blir nå klockare. Innandess ska jag baka lite äppelmuffins tills i helgen, prov bakade igår och de fick godkänt så då blir det en sats till idag.
Roligare än så blir det nog inte idag.

Detta har ni säkert hört?!

Ni har säkert hört talas om den australiensiske doktorn som trodde att han visste hur det var att föda barn?! Själv läste jag om honom i tidningen för ett litet tag sen men såg inte klippet förrens idag! :)

Riktigt roande faktiskt!! Detta borde nog fler män få prova på. Något att införa i föräldrautbildningen kanske?! Fast till deras försvar så får man väl ändå säga att kvinnor är ju "gjorda" för att föda barn, det är inte män, men det är ju väldigt dumt av en man att försöka tillstå att män har högre smärttröskel än kvinnor. ;)