Nu drar det igång......

Äntligen drar det igång....ett av mina absoluta måsten här i livet. Greys Anatomy!!! Som man har längtat, skit löjligt jag vet men man kan liksom inte låta bli. Tur är väl att man har lite små saker i vardagen som förgyller.

Två andra saker som kan förgylla en dag är: Mo´s tonfisksallad. Salladen made in heaven. Finns ingen godare i hela världen. På andra plats kommer: Slotts ketchup. Finns ingen ketchup som Slotts. Tyvärr så verkar det som att Slotts endast finns i storpack, så då får man bege sig till Willys och inhandla en storpack.Just nu sitter jag och surfar och slötittar på Idol. Är galet mör efter simningen tidigare i kväll. :P
Temperaturen har smugit ner ordentligt de sista dagarna, nu var det bara 2 grader när vi åkte hem. :O Hmmm vet inte riktigt hur jag ska göra med jack problemet. Skulle behöva en ny både höst och vinter jacka. Hade ju tänkt att det inte var så stor ide att köpa nån innan bebis kommit men hur ska jag klara mig tills dess då? Fryser ju redan. :S Har jag otur så dröjer det ju ända till december.......

25 minuter kvar till Greys......

Moderna Museet 19 sept-17 jan.

Nu ställer Moderna Museet ut Salvador Dali. :) Min absoluta favorit konstnär. (Synd bara att man aldrig någonsin kommer att ha råd med en tavla ;))

Från 19 september till 17 januari. Hade jag bott i Stockholm hade jag pallrat mig dit så fort tricken hade burit.
Men man vet aldrig kanske kommer ett tillfälle innan 17:e januari, jag hoppas på det.

Salvador Dali.Sömn.The Persistence of Memory.

Nytt inlägg!

Jaha fredag igen! :) Trevligt!
Lite halvmulet väder idag. Blir en hemma pyssel dag idag. Ska försöka få med mig M att åka och stor handla idag så slipper vi i helgen. Fast egentligen är ju inte fredag någon bra matvaruhandlardag då många handlar inför helgen. Men imorgon vill man ju vara hemma och dona, vi har en hel del projekt att ta tag i som jag tänkte vi skulle försöka oss på i helgen. Bland annat att "hösta" trädgården. Sen vill man ju ha lite go helg frukost hemma tills imorgon bitti.:)

Och på söndag är det öppet hus på Barnens hus här, då det skulle vara massa skoj för nya och blivande föräldrar, så det måste ju kollas in.:)
Annars så fick man en bebis dos igår när jag var och fikade med två jobbarkompisar och deras bebisar. En 15 veckor och en 3 veckor. Sötnötar!! Guuuuuu va man längtar!!!!!!

Så här ser vi framemot en lugn och skön helg. Kan ju behövas då vi flängt hit och dit och haft besök de senaste 5 helgerna i rad. :)

Trevlig Helg!