Trevlig valborg!Valborgsmässoafton idag! Mysigt! Bränna in våren liksom. Me like.
Vi packar ihop och drar till husvagnen och firar med svärföräldrar och föräldrar och M´s syskon. :) Nu var det ett tag sen igen mamma och pappa träffade Alice. Mamma fyller år till veckan så vi passar på att fira henne också.
Go middag blir det ikväll. Vårat bidrag blir ananaspaj som jag måste sätta fart att baka typ NU!

Ha en trevlig valborg! :)

Något nytt har dykt upp!

Ja i alla fall i Alice värld och i våran trädgård. Vi börjar med Alice!

Thats right! Hon har upptäckt sina fötter. :) Så nu släpper hon dem inte i första taget när hon väl fått tag på dem. Hon har studerat dem noggrannt under en längre tid nu. Gullunge!

I trädgården har det som tidigare nämnts kommit upp krokusar.Idag hittade jag även dessa:Det är nåt som är på G i rabatten, gissar på tulpaner. =)Och här kan vi ha en Kungsklocka (tror jag den heter), återstår att se.

Är inte våren underbar så säg!! =)

Men nu måste jag sno mig på att börja med maten innan gubben kommer hem. Sen ska vi iväg och handla. Bara till att börja packa om för Valborg i husvagnen. Jag ska också försöka hinna baka ananaspaj. *mums*

Soo long!Svullo.
På natten den sista november 2005 somnade artisten, skådespelaren och småbarnspappan Micke "Svullo" Dubois för allra sista gången. Han tog sitt liv i ett cykelförråd - bara 46 år gammal. Ångesten blev till sist för svår.

I nästan tio år var Gitte Nilsson sambo med Micke Dubois. Tillsammans har de tre barn. Gitte kände varenda skrymsle av Mickes hemlighet med depressionerna, ångesten och de förtvivlade ropen på hjälp.

Tillsammans med journalisten Niklas Bodell berättar Gitte om glädjen, vreden och vanmakten. Om livet och lidandet med Den Stora Kärleken. Om människan Micke Dubois.

Ja vad ska jag skriva. Ett gripande livsöde. Vårdens brister och en stor tragedi. Mycket tänkvärt. Tänk om man skulle lämna alla somatiskt sjuka vind för våg på samma sätt som man lämnar psykiskt sjuka. Skandal.

Tackar återigen min lyckliga stjärna för att man inte är psykiskt sjuk. Vilken kamp. Tänk vad lite man vet om andra människor. Mycket läsvärd bok.