Vinnaren!!

Årets Robinson vinnare blev alltså Hasse.

 Jag hade ju tippat på Mats, en riktigt utstuderad tävlingsmänniska. Men Hasse vann 11 av 15 tävlingar!! *Lyfter på hatten* Imponerande!! Fast roligt tycker jag att nån som inte packtat sig till segern vann, eller? På sätt och vis så gjorde han ju det.....ja det kan diskuteras! Tyckte iaf att det var bra att inte Jimmy vann, han tycker jag kan åka hem och slå upp ordet ödmjukhet i ordlistan.

Grattis Hasse! Du lär ju få en hel del lego för 500.000 kr....=)

Däckad!

Lillskruttan ligger däckad sen ett par timmar och jag sitter framför datorn och M är på affärn. Själv känner jag mig riktigt trött idag, hålögd typ. Fattar inte varför men jag antar att det ändrade sömnvanorna ibland slår igenom. Man har ju inte sovit mer än 4-5 timmar (max) på raken under 2 månaders tid nu. Innan var man ju van att sova 7-12 timmar på raken. En viss skillnad!

Igår blev det senare än vanligt, jag och Millan satt uppe och surrade lite. *LOVELY!!*

Men Alice slog nytt rekord igen, sov från 22.30 - 07.00. :) Sen hade vi en liten olycka, Alice lyckades nämligen slå i sin mun i min axel. Ja ni vet ju att bebisar inte har någon direkt kontroll på huvudet och rätt vad det är så kan de ibland lyckas få upp en hiskeli fart på huvudet. Krocken var iaf ett faktum och jag tror att det gjorde redigt ont på henne för hon började skrika så som hon aldrig gjort. Helt panikartat! Det var helt fruktansvärt vad hon skrek, det värsta jag varit med om. Det var hemskt!! Hoppas det aldrig händer igen, usch va ont det gjorde i en. :*(

Det verkar iaf ha gått bra!! *pustar ut*

Igår hade vi en riktigt trevlig shopping dag i Birsta, shopping och fika kan inte bli bättre. Förutom att brandlarmet gick och hela köpcentret utrymdes. Kuslig känsla kan jag säga, som tur var så var det bara falskt alarm så efter nån timme kunde vi lätt försätta våran shoppingrunda. :)

Dagen idag har också gått i fikats tecken....inte mig emot!! Helst med tanke på att det varit - 18 grader ute idag.

Å nu väntar final i Robinson!! Vem kommer att vinna? Jag tippar på Mats.

Jisses amalia!!

Vad mycket snö vi har nu!! Jisses! Som tur är så har det i alla fall slutat snöa. :) Så idag ska vi försöka ta oss ut till Birsta. Millan har begett sig från Umeå. Lite tjejträff i Birsta får avrunda veckan, inte fy skam. Så jag och Alice ska ta och "hota" upp oss lite innan vi åker och möter upp Sara.

Kul att komma ut lite!! :) Sen har vi blivit bjudna på middag hemma hos Majsan & Stefan i helgen! Det gillar vi! Ska bli trevligt!! Annars så är det inte så mycket planerat inför helgen.

Bio sugen är man, men jag tror inte att det går nån barnvagnsbio på helgen!! Det är ju ett j*vla skit egentligen! Mer barnvagnsbio!!

Man får hålla till godo med "bio" hemma så länge!!

Dags att sätta fart!!

Trevlig Helg!!

>