Semester del 3.

Sommar och sol och kort tajt kjol på! :D Husvagnen är packad igen. Nu drar vi till Stockholmo och sedan vidare till Gotland på tisdag. På återseende om cirkus pirkus 3 veckor. Ha det bra gott folk!!

Fortsatt trevlig sommar! :D

 

 

Semester del 2.

Från Järvsö åkte vi vidare norrut mot Åre.Kanonväder hela dagen, tills vi kom fram till Åre vill säga, då kom regnet.Ganska läkert med alla moln som låg runt bergstopparna men regnet bara öste ner. Vi såg spåren efter jordskreden som varit där under våren och det var grävmaskiner och lastbilar överallt som höll på med att reparera efter jordskredena.
Första dagen så gick vi runt "på stan" för det bara regnade och regnade och regnade.

Självklart blev det ett besök på Åre chokladfabrik. Tråkigare sysselsättning finns ju än att provsmaka en massa god choklad. ;PAndra dagen var det något bättre väder, det var grått men uppehåll, så då tog vi Bergsbanan en bit upp på berget.Upp till denna restaurang (som jag just nu helt glömt namnet på) där vi käkade lunch.Efter ytterligare lite stadsvandring och fika åkte vi tillbaka till campingen. Vi bodde på en camping i Duved.För lite spa/bad/relax med övriga sällskapet.

Går det inte att bada ute får man bada inne. Men på kvällen då kom solen.

En annan favorit sysselsättning vi har när vi är på semester är att strosa runt på campingen och kolla in utbudet av husvagnar, det är ungefär lika roligt som att gå och kolla på hus. :)
Och det varierar. Här en Kabe Royal Hacienda, just denna vagn var till salu för 577.000 riksdaler. :PDenna var inte till salu. Något äldre årsmodell. ;)Våran Solifer och Volvo och M´s brors Solifer.


Ja nästa dag när det var dags att åka hem igen då sken solen minsann.Jättefin kyrka i Duved.

Nu har man i alla fall sett Åre nerifrån så att säga. Förstår ju att upplevelsen är en helt annan på vintern och uppleva Åre från skidorna...men detta dög bra också.

Men idag då?!

Idag står träning på schemat igen. Gött! Har fått nån konstig nackspärr mellan skulderbladen (kan inte beskriva det på nåt bättre sätt) så jag hoppas att lite Body Pump kommer att göra susen. Ikväll kommer fam.Aurell hit på lite grillat. Trevligt trevligt! Annars pågår ju Gatufesten nu i denna stad men jag känner att det orkar inte jag med i denna värme. På tok för dyrt för att det ska vara värt det och på dagarna ska man ner och trängas med människor och köpa de där lotterna och det där godiset som det alltid blir. Nä i år skippas det, vi stannar här uppe på "kullen" i Granloholm.

Varmt är ju bara förnamnet numera så ett par besök har det blivit denna vecka på Sporthallsbadet eller Himlabadet om du så vill, utedelen alltså. Perfekt är omdömet från min sida. Helt bebis anpassat. *me like a lot*

I tidigare inlägg berättade jag att vi skulle prova med välling till Alice, ja ingen hit blev det. Hon gurglade vällingen lite och sen gallskrek hon. Så ny taktik, kvällsgröt. Vilket har fallit i mycket mer god jord. Så nu får hon gröt det sista vi gör innan hon lägger sig, och än så länge så verkar det funka. I natt vaknade hon F Ö R S T A gången kl.03.20. Lyckades få henne att somna om och sen vaknade hon ca 05.00 och då ammade hon och sen sov vi tills 07.30. En helt ok natt alltså. Skönt! Ja man får iaf vara glad för att det aldrig är några problem att få henne att somna på kvällen iaf, alltid nåt....så nu hoppas jag att skruttungen kanske till och med kan tänka sig att börja sova H E L A nätter snart. Vad jag kan förstå så ska de inte behöva äta på nätterna längre.

Dags att "kamma" till hemmet lite innan lunch.

Trevlig Helg!