Mitt i sommaren?!

En underbar sommardag på Norra Berget hade vi igår. Dock var det omväxlande varmt och kallt, känns att värmen inte riktigt är här än. Känns som att sommaren inte riktigt tagit fart än.Kollegor och bebisar, Edvin och Ludde. Även Max 2 år var med men han hade inte riktigt tid med oss. :)

Alice & edvin ute på barnvagnsrally.Alice & Edvin ute i det gröna! :) Gullungar!

Nu ska passa på att göra lite nytta medans Alice sover. I eftermiddag tar vi husvagnen och åker till Hamra, efter midsommar drar vi en vecka till Åre. Så nu loggar jag ut från cyber space ett tag!

Ha en trevlig midsommar!!

 

Full rulle!

Fullt ös medvetslös! Ja i morse då kände jag mig faktiskt mer medvetslös än levande. Miss gullfia sover nå grymt dåligt på nätterna nu. I natt vaknade hon x flera och till och med grinade vilket hon inte brukar göra. Vet inte om det är nån period igen eller om det är tänder på G. Går inte att se nåt eller känna nåt. Jaja det visar sig med tiden. Dessutom så vände hon sig från rygg till mage x flera i natt och då verkade det som att hon blev som förvirrad och fattade ingenting och blev ledsen. Så 05.10 då gjorde hon morgon, då var vi upp byte blöja, pratade lite (Alice pratade) och så åt hon lite. Jag lade tillbaka henne i sängen med förhoppningen att hon skulle somna om men jag tror hon låg och lekte med sina gosedjur till kl. 07.00 då jag lyckades kravla mig ur sängen.

Idag har vi varit och shoppat lite i Birsta, grym REA på H&M. På H&M var jag också med om en ganska rolig sak, jag hade tittat ut en topp som jag lääääääääänge gått och suktat efter och tänkte att nä nu åker den med hem. När jag ska betala så säger kassörskan: -Va är inte den här med på rean? -Det verkar inte så sa jag! Kassörskan:- Äh jag slår in den för halva priset, tycker den ska vara med på rean ja! -Ja tack sa jag! :) Lite roligt gjort av henne tyckte jag. :) Vet av egen erfarenhet att de brukar vara hårt hållna när det kommer till stora kedjor. Men tacksam är jag! :) Gumman fick ett par nya jeansleggings för hon har vuxit ur de hon hade, tycker att de är bra för hon kan ha dem till allt typ. Sen fick hon en till skärmmössa också, med ordentlig kant så hon slipper få solen i ögonen. Lite present shopping blev det också.

Ikväll är det så dags att jobba på träningsvärken igen. :) Body Pump med syster S. :) Det är nog den träningen det blir denna vecka. På torsdag far vi hem till mor och far för midsommarfirande och sedan på söndagen drar vi till Åre en vecka. :) Blir skönt att Mannen får lite ledigt och mysigt att komma iväg med husvagnen. Hoppas inte på allt för mycket mygg bara.

Men innan ska vi också hinna med en picknick med de andra HIA mammorna. Alltså alla kollegor som fått barn sista året, får se vilka det blir. Så nu hoppas vi på fint väder tills på onsdag. :) Kul att se bebisarna, tror att det blir 50% tjejbebisar och 50% pojkbebisar.

Nu ska jag passa på att vila medans Alice sover!

Pompa & Stått!

Ja mycket sånt nu i och med det kungliga bröllopet. Jag tycker ju att det är kul med bröllop i största allmänhet och det är ju skönt att kronprinssesan får gifta sig med sin kärlek. :) Ska ju bli kul att se hur klänningen ser ut men så värst mycket mer kommer jag nog inte att se. Herregud de sänder ju från tidig morgon till sent i natt.

Åh herregud tror ni att jag är nå mör i kroppen efter denna vecka? Svar: JA!! Mer än mör, tur att man får ta helgen och vila musklerna. Grym träningsvärk idag. Samt att jag är mör både i ena skulderbladet och ena höften efter massagen i torsdag, hon tyckte jag var sne. Ingen överraskning det direkt. Hade världens muskelknuta vid vänster skulderblad som hon inte fick bort så hon visade en jättebra strech av just den muskeln som jag ska göra varje dag.

Ikväll är vi bortbjudna på grillat hos Alice faddrar. :) Samt att det kommer lång väga besök ändå från Lund. Det blir trevligt. Kunde ha varit bättre väder, regnet öser ner. Men men man kan inte få allt.

Hoppas ni andra har en trevlig lördag med mycket kärlek! ♥