Tjihooooooooooooooooooooo..

Ett steg i utvecklingen har avklarats. Alice vände sig från rygg till mage för första gången igår. Oj va roligt hon tyckte det var. :) Så nu vill hon bara ligga på golvet och snurra runt. Lillgumman!

Ja det händer verkligen massor nu hela tiden. Nu märker man verkligen att hon blivit en egen liten människa. :) Vad fort det går! Igår var vi som bekant till BVC, mycket nyttig information om bilbarnstolar och trafiksäkerhet, kan inte höras nog många gånger. Sen tog vi vikt och längd på Alice: Vikt:7270 gram och 62 centimeter lång. Stora tjejen!

Nu ska vi ta och städa, packa och laga mat innan M kommer hem för sen drar vi till Jädraås. Det ska bli så himla skönt att få komma bort och bara vara. Kännt mig så himla trött de senaste två veckorna så det ska bli skönt med lite family time. Vi ska vara borta ända till måndag. :D

Glad Påsk!Var? Vart? Where?

Nä men va roligt, det snöar, precis det vi behöver mer av! NOT! Det är bara att konstatera att det inte kommer att bli vår här i första taget. Hoppas att det är mer vår neröver, med andra ord i Jädrås där vi ska fira påsken fram och med i morgon.

Idag däremot ska vi till BVC och få information om barn och trafiksäkerhet, någon människa från NTF skulle tydligen komma. Tänkte också passa på att väga och mäta Alice när vi ändå ska dit, var ju ett tag sen nu. Ja vi får se om hon har tid med det också.

Ingen yoga idag dock, påskuppehåll men vi har ju babysimmet att roa oss med i kväll. :) Mysigt!! Nu börjar det nog att bli dags att dyka, vilket man tydligen skulle göra efter 3 - 4 gånger, ja vi får se.

Tänkte bjuda på ett filmklipp igen. På Majsan och Alice. :) Det är en rolig tant det där tycker Alice.

Piggare?

Ja nu känns det bättre. Lite fix och trix hemma, en promenad, en kaffe och semla tillsammans med sambon och leverans av tavlor från Nina fick min dag att kännas mycket roligare.

;)