Utmaning - presentation!

Hoppar på 30 dagars utmaningen jag å, men kommer inte att skriva varje dag utan när tid och lust finns. :)

Nr 1. Presentation av mig själv!

Föddes den 23 december 1978 på Karolinska i Stockholm. Mina föräldrar heter Roffe & Eva, men den som varit min mamma så länge jag kan minnas är Birgitta. Mamma Eva gick bort i MS när jag var väldigt liten (vet inte exakt hur liten) har inga egna minnen av henne. Men har aldrig behövt sakna en mamma. :)

Har 4 syskon, en helbror Roger och tre halvsystrar Nettan,Pia och Åsa. They rock! Mina syskon är bäst helt enkelt! Love you all! :) Jag är minst i skaran och har alltid blivit väldigt väl omhändertagen av mina syskon.

Är uppvuxen i Hamra, 7 mil utanför Ljusdal. Gick samhällsvetenskapligt program på gymnaiset i Ljusdal. Efter gymnasiet så flyttade jag till Stockholm, bodde där i ca 4 år och jobbade på T-centralen (Tic Tac cafe) och Tempo Kungsholmen.

Flyttade hem en snabbis för att sedan flytta till Gävle, där jobbade jag på hemtjänsten och började studera till sjuksköterska.
I samma veva träffade jag min sambo, min kärlek och glädje och livskamrat. Från den dagen blev mitt liv så mycket bättre och lättare på alla sätt.

Efter examen flyttade vi till Iggesund pga stor arbetsbrist för sjuksköterskor i Gävle och jag fick jobb på hjärtintensiven i Hudiksvall. Vi bodde där i ca 2 år sen fick vi lappsjuka och flyttade vidare till Sundsvall.
Även här började jag jobba på hjärtintensiven och vi investerade i ett nytt hus. En otrolig upplevelse att få bestämma ALLT från stracht!! :)
Vi trivs bra här i Sundsvall även fast det är långt till båda våra familjer vilket är nog så jobbigt nu med barn och allt. Men tillsvidare bor vi kvar!

Den 5.e december 2009 blev våran liv om möjligt ännu bättre. Vi blev välsignade med en underbar liten människa, Alice Eva Ebba. Kärleken till henne är näst intill omöjlig att beskriva. För det mesta förgyller hon våra dagar men emellanåt är det nog så jobbigt då detta är en mycket bestämd och envis dam som går allt för att få sin vilja igenom.

Till våran familj hör också katterna Grållan & Pucko, två riktiga originella lurvtusar! Grållan är M´s katt ut i fingerspetsarna, det är bara han som duger. Puckot är mer allas katt, han busar och gosar med alla som vill. Han och Alice har redan utvecklat en ömsesidig kärleksrelation. :) Grållan är rädd för allt och alla förutom M då. När hon var knappt 6 månader gammal belv hon (troligen) påkörd av en bil och kom hem alldeles sårig och med ena frambenet hängandes i en hudflik bara. Det blev en vecka på djursjukhuset i Uppsala och senare ett par till operationer av benet men helt otroligt nog blev hon så gott som återställd fysiskt, psyskiskt så är hon rädd för allt i stort sett och är väldigt försiktig, ligger helst inne eller på M´s mage och gosar.

Just nu pluggar jag 50% och jobbar ca 2 dagar i veckan på ett kortidsboende för äldre.

Försöker hinna träna mellan varven, mest Step up. Annars så är jag helst med familj och vänner och hittar på något roligt exempelvis skidåkning. En hel del film ser vi och är ganska svag för tv serier. ;)
Tycker om alla djur (mest pälsdjur) och skulle väldigt gärna skaffa en hund nån gång.

Ja detta var lite om mig, skulle ju egentligen kunna mala på i all evighet men detta får räcka. Kan bara tillägga att under min uppväxt så var hästar en stor del av mitt liv, hade egna hemma hos mamma och pappa och tävlade i hoppning och fälttävlan. Älskar fortfarande hästar och stall men är inte beredd att betala priset för att hålla på och har man en gång haft egna hästar så är det inte ett alternativ att harva runt på en ridskola för dyra pengar. Men nån gång kanske......

Kallt i advent!

Kära nån vad kallt det gått och blivit! :/ Idag -13 (just nu), tänkte försöka gå ut en sväng idag men risken finns att jag fryser ihjäl.

Vi gick en kort promenad idag på eftermiddagen, trodde att ansiktet skulle frysa sönder. BRRRRRRRRRRRRRRR! Fy bövelen vad kallt det var.

Åh idag har jag varit och klippt mig, första gången sedan typ april tror jag. Snacka om välbehövligt. Men nu är det gjort, blev typ bob frisyr. Kort och skönt! :)

Gubben jobbar sent ikväll, lillungen har somnat så nu tror jag att det blir lite Te och Ben and Jerrys. ;P

Imorgon kommer Pia & Max, det blir super skoj, de ska vara här med oss resten av veckan. Tjihooooo!

Vad mysigt det är nu när man får tända ljus varje dag! Årets adventsstake. (Ni får bortse ifrån det väldigt dåligt tagna kortet).Advents frukost i söndags! Mys!Go kväll!

Jul i vårt hus.

En dag kvar på november och idag hittade jag denna förträffligt jul-iga blogg design. :) Och inte nog med det så hjälpte snällaste Nina mig att få dit den. :) Tackar så mycket x 1000.

En sak bara: Är det någon som kan tala om för mig vad det är för fel när bilden man försöker lägga in i menyn bara blir ett rött kryss? Hoppas någon vill svara för jag vill gärna lära mig!!

Jag får återkomma för nu vill Alice ha kvällsgröt, banangröt med jordgubbspure! NU!!