Riktigt otäckt!!

Vet ni vad jag fick reda på igår? Usch blir mörkrädd bara jag tänker på det! HUGA!

Natten tills igår var det tydligen en kvinna i vårat område som först gick runt till alla hus och tittade in, sen klev hon in i bilen och åkte runt hela området och stannade framför vissa hus.

Och vad hon höll på med är det ingen som vet, detta utspelade sig mellan kl.00.00-00.30. :/

Behöver jag skriva att närpolisen är underrättad?!

Samt att bara för någon månad sen så var en av våra grannar ute och gick en natt ca 03.00 (de har en liten pojk som inte vill sova på nätterna, därför var han ute) och då såg han en skum man i buskarna här i området som höll på att knäppa kort på våra hus.

Så nu undrar man ju vad det är frågan om?! :S

Nu känns det sådär att vara vaken nattetid och jag som inte är ett dugg mörkrädd annars. Jag är helt övertygad om att jag skulle kunna bli ihjälskrämd på riktigt. Brukar försöka upplysa Majsan och min kära sambo om det som älskar att skrämmas bara för att de vet hur in i nordens rädd jag blir. Skulle jag komma ner en natt och det skulle stå en främmande människa och titta in då skulle min död vara ett faktum.

Kl.07.10 i morse visade termometern på -0.1.Så här såg det ut utanför fönstret.Som ni kan se så har vi fått till en liten plantering, rätt nöjd faktiskt. Sen har jag satt lökar där också, rosa tulpaner och snödroppar. :) Längtar redan till våren!

Hej & Hå ludden tå!

Måndag igen, ovanligt! Måndag-fredag, måndag-fredag.......ja veckorna går bra snabbt.

Sitter och fnullar på hur jag ska lägga upp denna vecka.

Alice är fortfarande snorig, trök. Vill inte gå på kyrkis när hon snorar på detta vis, skulle själv inte vilja att de andra kom dit med halvsjuka barn. Men det blir bra tråkigt här hemma oxå, framförallt för lillgumman.
Det var lite jobbigt i helgen för henne, att va med massa folk när man är förkyld. Hon är ju så himla aktiv så tillsammans med andra så kör hon helt slut på sig själv.

Idag är det långsovning tydligen.

Kallt och soligt ute, så vi få nog ta oss ut en sväng efter lunch.

Hade tänkt plugga på förmiddagen men dels så ringde telefonen samt att vårat grupparbete är inte klart och inlämnat som skulle ha varit inne i går. Nä inte impad av mina kurskamrater just nu, hatar detta när man själv känner att man får dra hela lasset. Kursen är ju frivillig så jag fattar inte varför man går om man nu har så lite tid att investera. Vi får se om någon får arslet ur vagnen under dagen för jag har iaf gjort mitt. Sen har man ju sina egna arbeten att tänka på, man har ju liksom inte hur mycket tid som helst att lägga på gruppuppgifterna.

Så idag hoppas jag att jag iaf hinner plugga lite på eftermiddagen och sedan är det StepKond kl.17.35.

Usch känns som att det är mycket lösa trådar som hänger i luften nu, får se om man kanske kan reda upp dessa under veckan.

Har lite jobbgrejer och studiegrejer som jag måste kolla upp också.

Ja himmel och pannkaka......

Regnet öser ner.

Ja forsar ner skulle jag vilja kalla det.

Fredag idag. Ska strax packa ihop och börja bege oss mot Hamra och hem till mor och far över helgen.

Blir skönt att mysa in sig i bilen i rusk vädret. En bra bok och en bra tidning har jag. :) Får hoppas att Alice gör som vanligt och somnar innan vi ens hunnit ut ur Sundsvall. Förmodligen så blir det lite Max mat i bilen till oss vuxna så att vi klara resan.

Lika bra att sätta fart!!

Ha en trevlig helg!

Ps Carro & Camilla om ni läser detta så får ni hålla er hemma i helgen så vi hinner ses! :) Ds