I´m in heaven! :)

Idag tillbaks till jobbet igen, kändes riktigt bra. :) Endast tre dagar kvar av denna vecka sen lång ledig över påsk. I like! :) Sån otrolig lyx så jag kan knappt tro det själv. Å inte kommer jag att behöva jobba midsommar heller. Lyx lyx lyx å det gör det ändå roligare att jobba.

Men snart är det dags för bingen. :) Först måste jag bjuda på lite kort knäppta med min underbaring Nikon D3100. ;)Finaste ungen såklart, var ju den första att hamna på bild! :)Nya mjukaste härligaste soffan med en aningens för stora men underbart mjuka kuddar. :):)Goddag herr förste blommande krokusen! :)Premiär grillning i söndags! Underbart gott!

Say Hello..........

to my new friend! :DÄntligen äntligen äntligen har jag köpt mig en ny kamera! Å den e så fin och bra och allt man kan önska sig. :)

En sån dag igen......

då vi VERKLIGEN hade behövt en barnvakt. Känns så orättvist mot gumman att släppa runt henne i olika affärer. :( Vad får hon ut av det liksom?

Men vad ska vi göra då? Man kan ju liksom inte gå och prova ut en ny säng på en man hand. Handla mat och dylikt funkar ju men möbler är ju knivigare. :/ Usch en sån här dag blir jag så otroligt frustrerad. Varför måste våra familjer bo på de sämsta platserna? Där det är omöjligt för oss att bo? GAAAAAAAAAHHHHHHH!!!! FAN!

Hatar när det inte finns nån lösning. Inte kan vi åka till Stockholm och shoppa heller, för hur ska vi få hem skiten?

Försöker intala mig själv att jag måste vänja mig att så här är det och kommer alltid att vara, ingenting att läcka en massa energi på. Vi kommer aldrig att bo i Stockholm och vi kommer aldrig att bo i Hamra. punkt.

Men ibland så önskar jag så in i norden..............för Alice skull. :´(