Lite bilder!

Solen skiner. Fixade inte att gå till jobbet idag. Skulle inte vara en bra sjuksköterska och alldeles för disträ för att kunna göra ett bra jobb. Jag anser att jag är skyldig min patienter att om jag inte kan vara "där" då har jag inget "där" att göra. Då mår jag bara ännu sämre. Idag kunde jag bara inte lämna alla tankar hemma, så då får jag vara hemma. För på torsdag & fredag då SKA jag vara på jobbet, för då ska mina kollegior vara lediga och det ska de få vara.

Jag hoppas att det inplanerade besöket kommer att bli av i helgen. :)

Lägger in lite bilder på nya "halvön" som vi gjort i köket! :)Osså en bild på nya husvagnen! :)Nä nu åter till lite terapiarbete - städning! ;)

Usch,fy och blä...

Vilken skit dag detta blev. Jobbigt är bara förnamnet. Känner mig helt dränerad på all energi. Usch så mycket dålig energi som cirkulerar just nu. Bort bort bort.

Kunde iaf gå lite tidigare från jobbet. Skönt. Det jobbigaste är att hur jobbigt jag än tycker att det är så är det ingenting jämfört med hur jobbigt det är för pappa. 1 miljon gånger jobbigare. Älskade Pappa. Jag önskar jag kunde ge dig all styrka jag har och lite till. Fast just nu känner jag mig rätt svag. Väldigt svag.

Åh jag blir alldeles knäsvag när jag tänker på hur lång väg vi har att gå. Jättelång.

Försöker suga åt mig alla peppande ord man får. Nu inser man hur viktigt det är att bara höra av sig. Bara visa att man finns där.

Vad finns att säga?

Måndag igen. Solen skiner. Jobb igen. Denna vecka 5 dagars vecka. Suck. Men men det går väl de å.

Förhoppningsvis så får man trevligt besök till helgen så man får försöka se framemot det. Eller försöka? Jag ser framemot det. :)

Ja vi håller på och grejar lite här hemma, igår satte sambon upp en ny fondtapet i köket. (se blid på FB). ;) Jag tror att jag ska lägga ut lite bilder vilken dag som helst om intresse finns?

Ha en bra dag! :)