Fairies.

 

 

 

 

Believe in fairies

They make dreams come true

Believe in the wonder

The stars and the moon

Believe in magic

From the fairies above

They dance on the flowers

And sing songs of love

And if you just believe

And always say the truth

The fairies will be there

To watch over you

-Okänd

Mega trött!

Ja usch & fy. Idag har jag varit trött. Ska gå och lägga mig vilken sekund som helst.

Trodde att jag skulle somna på jobbet idag, hade lätt kunnat göra det. Ganska lugnt konstigt nog, väntade på att få in en eller ett par gamlingar som sitter ute i stugorna och fryser efter stormen men det kom ingen. Inte lätt att få de med sig ;)

Få se hur morgondagen blir och hur framtiden blir. Människan som jag vikat för kommer tillbaka den 9.e januari och med den framförhållningen som finns inom kommun och landsting idag så är det ingen som vet vart lilla Julia ska jobba sen. Att jag ska jobba är helt klart men inte riktigt vart. Ska bli intressant att se!

Kan inte riktigt säga att jag bryr mig så där jättemycket just nu, känns som en mindre parentes i mitt liv nu. Tror aldrig att jobbet har kännts så oviktigt som nu faktiskt. Huvudsaken är att man har jobb sen löser resten sig. Blir kul att se vad de hittar på. Har sagt att jag inte är beredd att gå över på permanenta sidan, eller rättare sagt så vill jag inte bli PAS på en avdelning (patientansvarigsjuksköterska) på permanenta sidan utan att jag vill gå i poolen i så fall. Time will tell....

Först ett arbetspass (kommer sakna min avdelning :( ) sen SEMESTER!!! :D

GoD JuL *igen*!

Hemkommen igen efter en jul helg i Stockholm. Ingen vit jul men helt ok, eller kanske man kan säga mer än ok?! :)
God mat och mycket klappar! & presenter såklart eftersom moi har fyllt år. 33 år. Känns helt ok. Trodde faktiskt ett tag att jag skulle fylla 34 , tills min bästa sambo informerade mig om att jag skulle fylla 33. :) Så då känns 33 helt ok. ;)

Superfina presenter & julklappar. Idag inhandlades ett par skidbyxor som jag fått i julklapp av bästa M. :) Nu är det bara en vecka kvar tills man får åka skidor. Efter ett uppehåll på typ 2 år så mer än längtar jag efter mina skidor och att få vara ute i backen. Fick ett presentkort på nya skidglasögon av M familj´s oxå så nu jäklar ska det åkas. :) Fet nice!

Nä nu måste jag hoppa i kojs! Jobb imöra!

God Jul i efterskott! :)