I slutet....

av veckan ja då är jag trött! Gäsp!

Idag var det lugnt på jobbet så jag kunde sluta 14.30 redan. Mycket välbehövligt! Kunde hämta lillskrutt först! :) Det tar ett tag att hämta, man måste prata lite med fröknarna och barnen. Alla barn utbröt när jag kom: - Nu kommer Liams mamma!! Haha Fröknarna: - Nä det är Alice mamma! Hon såg inte att jag kom då hon hade fullt upp med att äta apelsin. De är för härliga barnen och jättesnälla är de med Alice. Noga är de att säga:- Hejdå Alice! De tycker nog att hon är liten.

Idag har vi haft det kallt! Huga! Så de minsta barnen inklusive Alice fick vara inne idag. Det tycker jag är vettigt faktiskt att de inte släpar ut barnen när det är svinkallt ute och jag vet att Alice inte brukar uppskatta att vara ute när det är runt -20 så det tycker jag är bra.

Så lite tid har funnits att hinna städa undan lite i eftermiddag, skönt att slippa det imorgon fredag.

På lördag ska vi på kalas hos Tyra. :) Så present måste inhandlas imorgon. Sen får vi se vad helgen har att erbjuda. Sovmorgon ska iaf jag ha så de så.

Nästa vecka ska M och Alice ha Sportlov. De ska åka till husvagnen på tisdag, så då blir man på solokvist. :O Tur är att jag ska åka till Ume på fredagen och änligen få lite kvalitetstid med Millan. L Ä N G T A R !!!!

Men kommer ju naturligtvis att sakna hjärtgrynen massor men det ska bli skönt att få rå sig själv några dagar om inte annat så kommer det att bli mycket skönt att få SOVA på nätterna. :P Det är helt otroligt hur lite sömn man kräver nu alltså. :/ Fast å andra sidan så kommer jag förmodligen att däcka på soffan imorgon kväll typ vid 20.00.

Jaja nu ska jag boka tågbiljett till Ume! yey!! :)

Step it up!

Äntligen en möjlighet att komma iväg och träna idag.

Step kondition. 30 minuter. Alltså det passet är vidrigt jobbigt. De flesta kryper ut ur salen efteråt.

Blodsmak till tusen alltså & idag trodde jag nästan att jag skulle spy, precis då säger instruktören att idag ska ingen spy. Hej du! ;)
Efter ett sånt pass känner man sig rätt så dödlig, man kan ungefär tänka sig hur det känns att få hjärnblödning och hjärtinfarkt samtidigt.

Men nu sitter man med en skön känsla i kroppen. :)

Den dan man glider igenom det passet då vet man att man kommit en bra bit på väg.

Nr 23 - Det här får mig att må bättre!

Världens bästa, min egna super duper finaste familj så klart!

Finns inget skönare än att komma hem till de två efter en jobbig dag, då kan man inte hänga läpp så länge. :)

På dagarna när jag kommer hem så kommer Alice springande med ett högt:- Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiij! Mamma! Världens sötaste! :)