Måndag igen....

Herregud vad veckorna bara sveper förbi.

Dricker kaffe och ska snart dra till jobbet! Det bästa med idag är att ikväll ska jag träna. Thanks heaven! Äntligen inga förkylningsrester så nu får man äntligen träna igen. Har en duktig muskelknuta i ena skuldran så det ska bli skönt. Det enda jag får lite ångest för är att komma hem äta, byta om och åka igen, från Alice. Buuhhuuuu.

Man känner ju att timmarna blir dyrbara på kvällarna nu när man jobbar. Men men thats life!

Ha en bra dag! :)

Nr 13 - Den här veckan!

Den här veckan har kännts lång på nåt vis. Var ledig måndag och tisdag, jobbade onsdag,torsdag och fredag, ledig helg.

Bästaste Sara var i stan måndag och tisdag, trevligt! Men tråkigt att hon åkte hem. :(

Fick en bra lön för första gången på 1½ år. S W E E T!!!

Alice fortfarande förkyld av och till, men jag och M är iaf förkylningsfria ÄNTLIGEN. Riktigt envist förkylningsvirus vi dragit på oss.

Inatt blev Alice hastigt försämrad med tilltagande hosta och imorse var hon riktigt tungandad. Nästan obstruktiv. Men helt otroligt opåverkad själv. Feber 38.1 så jag ringde sjukvårdsrådgivningen som tyckte att vi skulle åka ner till Familjläkarjouren. Sagt och gjort! När vi kom dit så visade det sig att det var grannen som jobbade. :)

Diagnosen blev öroninflammation på ett öra, men lungbaserna lät rena som tur var. Alice fick inhalera Adrenalin och det gjorde susen. :) Fick även Mollipect utskrivet. Blev också rekommenderad att använda Nezeril som avsvällande för öronen. Ingen antibiotika kur enligt de nya riktlinjerna. Skönt det iaf, så slipper man hålla på med det eftersom det ändå bara förkortar sjukdomsperioden med en dag. Så nu får hon vara hemma i veckan med pappa.

På väg hem såg vi att Kidsstore hade 50% rea, klart vi var tvungna in och kolla. :) Jorå en del blev det. Två par byxor (från Little me och Lundmyr), ett par bubox tofflor (yes!!) en pipmugg från Lundmyr + en sked och reflex och en nappflaska. Allt för endast 590 spänn!!! Var jättesugen på en fleccejacka från Molo men minsta storlek var 110. :/

Ja en bra vecka har det varit med andra ord!! :)

Fredag hela dagen! :)

Fredag idag vilket betyder sovmorgon imorrn. Jo jag tackar ja!

Får se vad denna dag har att erbjuda. Rond på jobbet idag så då kommer man garanterat inte att vara sysslolös.

Jaha plusgrader ute i dag, 1.2 grader. Det är till att variera.

I helgen blir det nog en shoppingrunda i Birsta (100 år sen) och en tur till Timrå badhus.

Idag har Karl namnsdag, vilket innebär att jag säger Grattis till bror, pappa och Max.

G R A T T I S !!!

Ha en bra dag & Trevlig Helg!