Mina hjärtan!

Mina hjärtan e hemma igen! Thanks heaven! :)

I helgen har vi varit en sväng till Gävle & hälsat på bror med familj x 3 typ. Våran familj, deras familj & hennes familj. :) Mycket trevligt! :)

Alice fick en mycket uppskattad bok av schysstaste kusin Max! Inte nog med att den var bra att läsa i bilen hem den passade oxå jättebra att leka titt ut med (favvo leken). :)

När vi kom hem blev det full fart till Emmys gungor såklart & Alice tänkte då att det är nog en bra ide att stå på gungan! Det var det inte! Hon for rakt ner i altan med ansiktet före. Andra kraschlandningen för dagen!

Så en redig bula i huvet blev det. Så nu blir det lite Commotio obs här! Fy.

Nä dags för bed! :)The Hapiness Project.

Idag läste jag en artikel i tidningen PS om en tjej som bestämde sig för att prova alla omskrivna metoder för att bli lycklig. Hon levde utåt sett ett perfekt liv med allt hon kunde önska sig men något fattades.

Har ni känt så nån gång? Det kan iaf jag skriva under på, att egentligen så är allt super men det är ungefär som att man inte kan tillåta sig själv att vara helt lycklig.

Detta är hennes lyckotips:

Köp lycka. Lägg pengar på sådant som ger längvarig glädje, gymkort,resor och upplevelser med nära och kära.

Låt solen gå ner över din vrede. Att ventilera sin ilska fungerar inte, tvärtom gör det dig bara mer arg och irriterad. Acceptera att du inte kan förändra andra, bara din själv.

Fake it, ´til you feel it. Tvinga dig själv att le även när du inte har lust.

Yttre ordning leder till inre ro. Rensa, släng och skänk bort det du inte behöver.

Läs litteratur om katastrofer & tragedier. Det sätter ditt liv i perspektiv.

Lägg ner korta kramar. Kramar måste vara minst 6 sek för att må bra hormonet Oxytoxin ska kicka in.

Kräv inte det bästa. Nöj dig oftare med något som är tillräckligt bra istället för att sträva efter perfektion.

Gör något som får dig att växa.  Starta en blogg, skriv en bok, lär dig franska.

- Gretchen Rubin.

Vissa saker säger sig självt lite medan andra tåls att tänka på.

Saknad.

Nu har jag varit solo tillräckligt, vill ha hem min familj NU. Idag har bara varit trött & seg, otroligt trött för jag sover så in i norden dåligt när jag är själv. Bara att inse, när jag får sova då kan jag bara inte sova.

Har inte hunnit med det som jag tänkt men men det kommer fler dagar. :) Men jag har iaf tittat på en hel del program som jag spelat in. Idag såg jag en dokumentär om Digerdöden och en om en expedtion till Papa New Guinea. Jag har också sett ett och annat avsnitt av Criminal Minds. Våran inspelningsbara box går verkligen varm! :)

Älskar att se dokumentärer helst med historisk anknytning och gärna medicin/sjukvård historia. Eller om olika livsöden. Nu ska jag börja läsa en bok om sjuksköterskans historia! Det ser jag framemot.

Något mer som jag ser framemot är att åka till Gävle i helgen! :)

Saknar alla mina ♥