Hej va re går!

Tisdagen tillrygga lagd. En arbetsdag kvar sedan ledig en dag innan helg jobb. Kan inte påstå att jag längtar. Men blir ju gött att vara ledig måndag & tisdag. :) Hoppas på en lugn helg.

Imorgon halv dag på jobbet och kurs halva dagen. Dokumentation. Denna eviga dokumentation. Hoppas på att få sluta lite tidigare men det ska man nog inte hoppas på för mycket.

Herregud 22.30 redan, måste hoppa i säng om man ska orka upp 05.15. *gäspar redan nu* Kvällarna är på tok för korta, super för korta.

I morse var det vitt på backen här. Och kallt. Suck.

Behövde iaf inte skrapa rutan på bilen. :)

Ha re! :)

Ett livstecken!

Hej och hå luden tå! Länge sedan man skrev nån rad nu. :/ Trist men dagarna bara rusar förbi *värsta klyschan* men så är det för en heltidsarbetande mamma/sambo/djur/husägare.

Å så måste vi skylla lite på våren. Finns ju så mycket man vill greja på med ute nu. Och ja Alice får man bära in varje dag, skrikandes och sparkandes. Vi får slå upp ett tält på gräsmattan så kan hon campa där så slipper hon gå in. ;)

Känner mig inte helt återställd ännu efter bihåleinflammation och allergin efter penicillinet. Fortfarande kliar det på kvällarna och jag har röda flammor på kroppen till och från. Tack och lov så har inte förkylningen kommit tillbaks *peppar peppar* var ju lite rädd för det eftersom jag tvingades sluta med penicillinet innan kuren var slut.
Vilken pärs! Men nu hoppas jag innerligt att vi kan bli friska allihopa och få vara friska länge!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag ägna lite uppmärksamhet åt min arma vrickning innan det är läggdags!

So long! :)