Dagen efter....

Igår var jag till Kiropraktorn. En positiv upplevelse. Äntligen lite hopp om bättring.

Mesta tiden gick åt till undersökning och han var lite orolig att det kunde röra sig om diskbråck. :( Neeeeeej!!
Men efter diverse undersökningar så trodde han inte det eftersom alla reflexer var intakta samt känseln och styrkan. *pustar ut* MEN däremot så kunde han konstatera att min smärta triggas av komprimering. :( Vilket kan tyda på en nervrotspåverkan, nej igen. Väldigt konstig känsla faktiskt när han "hängde" på mitt huvud och sen skulle jag vrida huvudet åt varje sida och FAAAAAAAN vad ont det gjorde.

Föga förvånande så kunde han konstatera att detta är ganska typiskt för skolios patienter att få problem med bröstryggen.
Men han trodde absolut på bättring och det är ju huvudsaken.

Sen gjorde han en "justering" av bröstrygg och nacke, sen fick jag behandling med infrarött ljus och sedan så tryckte han hårt på just den muskeln som är som ondast och mest spänd.

Å trott eller ej men jag kände direkt att nåt kändes annorlunda. Var rätt så öm när jag kom hem igår och jag blev beordrad vila,men sen kändes det så bra så jag kunde inte låta bli att städa lite.
Jag fick också strech övningar som jag ska göra, 2 gånger om dagen! Sånt är inte jag bra på, men jag får så lov för nu ska det bli bättring, basta. Han trodde att det kommer att ta tid detta!!!
Men iaf en gång till ska jag dit och det är på tisdag. :)

Idag vaknade jag (som väntat) med huvudvärk och jag känner mig rätt mör och öm i ryggen MEN jag känner mig avslappnad. Och det har inte hänt på ett par år. SKÖNT!!! Ja helt klart så känns det bra annorlunda. :)

1 Spessartin:

skriven

Härligt! Det låter verkligen som om du behövde den där behandlingen. Skolors verkar vara boven till mycket. Jag har också det och läkaren tror att det är orsaken till mina två diskbråck. Fan att skolläkaren inte gjorde nåt åt den där ryggen när det fanns möjlighet. Det kan jag vara arg på idag när jag har min jäkla ischias...

Kommentera här: