Tungt tyngre tyngst.

Idag har jag varit så trött att jag nästan haft ont i kroppen. Tur att helgen bara är en dag bort, en dag till ska man väl klara. Nästa vecka är jag ledig måndag och fredag, välbehövligt minst sagt.

Ihelgen blir det en tripp till Hamra, hem till mamma. Blir skönt att få åka hem och ta hand om mamsen lite. Naturligtvis stannar vi till hos pappa på dit och hem vägen, så man få se hur han har det nu. Riktigt tungt var det att se honom nu i lördags och igår. Så totalt jävla sanslöst obegripligt ofattbart. Fy fan va fort det går. Man har ingenting att sätta emot, ofattbart.

Livet känns bara helt upp och ner, finns ingen rättsida på nåt. Man vill inte planera nåt, vill egentligen inte göra nåt eller träffa nån.
Det som håller en uppe är ju naturligtvis Alice och M. Men jag är rätt övertygad om att Alice känner att allt inte står rätt till. Hon har nu blivit jätte mammig och vill inte sova ensam, man får sitta bredvid hennes säng tills hon somnat och sen vaknar hon mitt i natten och ska absolut sova mellan oss. Älskade unge!

Nu måste jag hoppa till kojs!

Mitt nya måste!

Mitt nya måste bland serier. CRIMINAL MINDS. Nä jag har faktiskt inte följt denna serie tidigare. Nu spelar jag in och ser när jag kan, vilket är alldeles för sällan. :/

Åh my god....

..I cant belive it!

Alice kollar på barnprogram......och gör i detta nu.....hela 10 minuter tror jag hon är uppe i nu. Världsrekord med hästlängder.

:)