Totally crazy!!

Den gångna veckan går till historien som den mest händelserika och galna veckan i hela mitt liv.

Helt utmattad känner jag mig efter veckans berg och dal bana minst sagt. För det första så låg jag rejält back på sömnkontot efter helgens roligheter. :) Men det var det med lätthet värt! I alla fall i tisdags så gick jag och lade mig kl.20.00, somnade som en klubbad säl med en gång.

Som ni kanske förstått så har det varit milt uttryck jobbigt och struligt på jobbet sista månaderna. Som ni säkert förstår så kan jag inte gå in på detaljer här men i stora drag så handlar det om missskötsamhet från våra chefers sida. Det har minst sagt varit en kamp mellan goliat och jätten.
Jag och kollegan har verkligen fått mobilisera all vår psykiska styrka för att orka stå pall denna sista vecka, som har varit den värsta jobbveckan ever. Rena personangrepp och trakasserier från en chef som helt och fullt på alla plan förlorat fotfästet.
I tisdags eftermiddag var situationen för oss så akut att vi inte såg nån annan utväg än att lämna arbetsplatsen. Vi kände oss inte trygga längre. Vi var ganska övertygade om att vi inte skulle sätta våran fot på det bygget nåt mer, att vi helt sonika skulle få sparken.

Då till allas stora förvåning och utom våran vetskap så klev Tillförordnade äldreomssorgschefen in.
Sent tisdag eftermiddag fick jag och kollegan ett telefonsamtal från nämnda chef som säger att, var lugn, jag ska göra mitt jobb.
På onsdag blir vi kallade till möte med verksamhetschef och Tillförordnade äldreomsorgschefen som meddelar att våran chef förbrukat allt förtroende i organisationen och att hennes uppdrag slutar med omedelbar verkan.

Jag trodde jag skulle tappa hakan ner till Kina. :)

Vilken lättnad. Klumpen i magen försvann på två sekunder.

Men otroligt omtumlande. Det är nog första och sista gången som man är med om en sån här grej, hoppas jag.

Ja naturligtvis så blir situationen nu på våra avdelningar otroligt förvirrat, torsdag och fredag har vi ägnat åt samvaro och samtal med personalen och kollegor. Alla hamnade i nån form av chock tillstånd.

Även "vice" områdeschef har "valt" att kliva av sitt uppdrag. Detta innebär ju naturligtvis att det kommer att generera otroligt med jobb för oss sjuksköterskor framöver men det får det vara värt. Samt att nu har vi blivit lovad förstärkning. Så ja nu kan det bara bli bättre! :)

Nu ska jag vara ledig i 4 dagar och åka hem till mamma och bara ha det bra och inte tänka en tanke mer på jobbet förrens på onsdag!

Trevlig Helg!Möhippa!

Lördagen den 21/4 hade en fe (eller liknande) lagt ett brev i min postlåda. :) Det löd:En nervös väntan följde! :) Till slut ringde det på dörren och där stod Pia och Majsan. De sa: Packa en badväska!
:)
Sagt och gjort och vips så befann jag mig på Himlabadets Relax & Spa avdelning. :DDär badade vi, och provade alla (nästan) rutschkanor, bastuar, pooler, varma och kalla, ute och inne. Vi badade till och med isvak. :) Och åt och drack gott! Super med andra ord.Sen blev det mellanlandning på Mariestadsvägen, där det bjöds på champagne och tilltugg. Help plötsligt så ringer det på dörren och utanför står en fotograf. :)
Så nu är hela familjen med vänner fotade uppifrån och ner. (Har inte sett korten än men väntar förväntans fullt). ;)Möhippa på G! :)När fotandet var över och alla var ombytta och klara så var det bord bokat på Saffran. En superduper mysig tapas restaurang. Vi åt,åt,åt,åt och åt lite till, så underbart gott var det! :) Mycket surr och skratt blev det.När vi var mätta och belåtna så fortsatte festen till The perfect pint. Där det bland annat bjöds på Sambuca. ;)
På bilden kan ni se en Appletini, mycket gott! Rekommenderas! :)
Kvällen avrundades på Oscar, vi dansade tills vi stupade sen åkte vi hem och somnade på två millisekunder. Trött men lycklig! :)

Superduper TACK till alla underbara människor i mitt liv som var med och anordnade en möhippa till mig helt i min smak. Ni är bäst! ♥