.Bara förnamnet.

Trött eller tröttast?  En arbetsdag kvar innan man får göra helg.
Även om jag hade haft en månadslön på 36.900 kr så hade jag gjort rätt för varenda liten krona idag (och alla andra dagar oxå för den delen.)
Så djävulskt mycket att jobba igen så man vet inte ens vart man ska börja. :/ Å sen om man nån dag kanske kan börja närma sig (tror man) ja då tillstöter nåt ock så var den planeringen om intet. Denna vecka har det tagit ungefär en halvtimme på morgonen innan planeringen havererat totlat. Allt skriker rött på arbetslistan.
Well well nya tag imorgon!
 
Ja det finns mer än mycket att fundera på men det tänker jag inte göra ikväll. Sista stunden på Once upon a time ska ses sen blir det den ljuvliga sängen 21.00.
 
Sleep tight!

.Nåt nytt.

Japp då har vi provat på nåt nytt i denna familj, löss. Själv har jag besvärats av klåda i hårbotten i flera veckor nu och har kollat och letat efter löss flera gånger utan att hitta några.
 
Men sen i söndags så märkte jag att Alice kliade sig väldigt i håret och efter en noggrann inspektion så var det ingen tvekan. Iväg till apoteket och köpte lusolja och luskam. Vi körde på hela familjen så det inte blir nån återsmitta.
 
Alice satt som ett ljus hela tiden jag kammade henne, inte likt henne normalt sett så får man inte ens titta på hennes hår, men jag antar att hon tyckte att det var skönt när det kliade.
Alice har nu slutat klia sig i hårbotten men min klåda är kvar så då beror det nog på nåt annat. Fattar bara inte vad?
 
Strax iväg till jobbet & det är riktigt höstrusk ute. Igår morse var det vitt på gräsmattan. :/