.Dagens.

"Att oroa sig är som att sitta i en gungstol. Du har något att göra, men du
kommer ingenstans
."
 

.Motivationen is long gone.

Idag är jag trött och lättretlig. Siktet inställt på måndag & tisdag när vi är lediga och bara ska vara hemma och fira nyår! Bara vi tre. Det blir mysigt. Ingen idé att åka nånstans det blir bara stress.
Det känns i kroppen och knoppen nu att det varit en jobbig tid. Allt nytt & alla nya.
 
Men en ska inte klaga egentligen, fy tusan. Jag har ingen elakartad tumör nånstans iaf, vad jag vet. Nä tänker man efter så har man det bra.
Hörde om den 23-åriga indiska flickan som dog idag i sviterna av skadorna efter en gruppvåldtäkt. Det ger lite perspektiv på tillvaro va? Jag tycker att vi här i västvärlden faktikst hittar på problem. Har vi inget annat för oss så kan man ju alltid hitta på att det är nåt fel på pepparkakor i nåt sammanhang. För vet ni, jag vet inte ens vad den debatten gick ut på och jag tror att det finns viktigare saker att bry sig om.
Det hittas på så mycket trams i dessa dagar så hälften vore nog. Häromdagen satte vi alla medarbetare på jobbet kaffet i vrångstrupen när vi fick höra på nyheterna att de som bor i Liljeholmen (Stockholm) är upprörda över att Stockholm stad inte satt upp ett staket runt kajen, barnen kan ju trilla i.
Vi visste inte om vi skulle skratta eller gråta. Menar de allvar?
Men hur tänker man då? Varför är man med barnen och leker (eller vad de nu gör) vid kajen? Gå nån annanstans. Bo nån annanstans med dina barn om det nu är så farligt. Ha koll på DINA barn. Räkna inte med att nån annan ska ha det.
Ja vad ska man säga?!
 
Ikväll önskar jag att Alice somnar typ nu så att jag och maken kan mysa framför en bra film! :)
 
Trevlig Helg!

.Till ända.

Så nu har julen passerat. Mycket god mat, syrran är ju bara bäst på god julmat måste jag säga. :) Trevligt umgänge & jättefina julklappar och presenter har jag/vi/Alice fått. Ska erkännas att jag gärna hade varit ledig några fler dagar och kunnat umgås med familjen lite till men men....ingen idé att gråta över spilld mjölk.
 
Det blir man sannerligen påmind om när man återvänder till jobbet och möter alla de människor som tillbringat sin jul på sjukhus. Inte riktigt vad de hoppats och trott på.
Då känner man sig tacksam att man kan gå dit och jobba för att sedan få åka hem igen.
 
Imorse när jag åkte till jobbet så regnade det! Piss! Mitt fina vinterland är borta! Men hela julen var himla fin och vit i alla fall. Tror att det regnat hela dagen idag.
 
Det blir inte så många rader idag, sängen kallar, dagpass imorgon igen. :)