Party Party

Igår var jag för första gången på drygt 3 år på ett riktigt girls party med utgång, jelloshots & hela baletten. Så jäkla sköj!! Precis vad jag behövde.

Så underbart är det ibland att bara komma iväg & bara vara Julia. Känna att man fortfarande kan få släppa los och bara vara lite rolig. :D

Inte en sekund för sent!! Vi minglade, dansade & bara hade det roligt & trevligt!! Det var väldigt många år sedan som jag var ute i mina hemtrakter och det var riktigt roligt att stötta på lite gamla skolkompisar mm.

Igår har jag om inte bakis varit väldigt trött iaf men det är helt klart värt det!! :P

Mer sånt.....

Kontoret.Svensk version av The Office med Ove Sundberg.

Personligen så hade jag hoppats mycket på denna serie men det blev ett stort svidande magplask. Bara pinsamt dåligt, för överdrivet, för surt och bittert. Inte bra helt, enkelt tycker iaf vi på Mariestadsvägen.

Vad tycker ni andra som sett de 2 första avsnitten?

You never know.

Usch vilken trök dag! Imorgon ska jag till jobbet, det bara är så. Usch va tråkigt allt är nu känner jag. De mesta går ju liksom i stöpet när man lyckas bli sjuk hela tiden.

Nu vill jag må bra och bli glad! :)

Tack för alla kommentarer förresten, det värmer mitt hjärta! Tråkigt för mig bara att det typ är 2 av mina läsare som lämnar kommentarer. Jag ser ju att det är betydligt mer folk här och läser eller vad ni nu gör. Men så är det med en öppen blogg, skyll sig själv jag ska inte klaga. Det är ju mitt val så. Men nån gång skulle det vara roligt och höra vad ni tycker om det ni läser????? Men det skiter ju ni i.

Nä nu ska jag fortsätta mig depp och trök dag genom att ta ett bad.