.Quisle.

#21: Dator

23 Sep

Dator

1. Vad har du för dator? Hp
2. Ungefär hur många timmar per dag tillbringar du framför datorn? När jag jobbar många, hemma kanske 1-2.
3. Vad i huvudsak gör du framför datorn? Bloggar, håller kontakt med vänner & bekanta, vardagliga saker, betala räkningar, shoppar ibland.
4. Har du något antivirusprogram installerat? Vilket? McAfee.
5. Vilken webbläsare (Internet Explorer, Firefox, Safari etc) använder du? Firefox.

.Turkiet tur & retur.

Igår landade vi åter i Svedala Midlanda kl. nästan prick 18.00. Ett regnigt och kallt Sundsvall. Ja jag ska erkänna att jag fryser som den fryslort jag är. Men som alltid är det skönt att vara hemma igen. Framförallt Alice tror jag tycker att det är himla mysigt att vara hemma igen, hon har gått här bland sina leksaker och mumlar :- Hemma hemma. :) 
 
Alice var som en liten säl i vattnet med sina flytpuffar. Vi köpte även en krokodil som blev en storfavorit.
 
En vecka går så fort och samtidigt så känns det som att vi varit borta lääääänge. :) Vi har haft 30 grader varmt och strålande sol varje dag. 28 grader i havet och 26 grader i poolen.
 
 
Hotellet var verkligen jättefint, ingenting att klaga på. All inclusive konceptet är verkligen super speciellt när man har barn. Man slipper jaga restauranger och det finns massor att välja på, barnen hade en egen liten buffé. Med egna bord och stolar. Alice levde mest på frukt som fanns i massor, äpplen,päron, melon, persikor, plommon, apelsiner. Glass har ju också blivit en hel del av naturligtvis. :) Så nu känner man sig ganska mätt. :) Efterrättsbord vid varje måltid, ni kan tro att man blev less godsaker och turkarnas efterrätter är mer än söta och geléaktiga, vissa var goda men de mesta fick vara. Däremot så fanns det hur mycket grönsaker som helst, till våran stora förtjusning. Kalla eller varma. Personligen så älskar jag tillagade grönsaker, de var hur goda som helst och deras tomater ska vi inte prata om. Mmmmmmmm. Å kronärtskockerna var stor favoriter.
 
Barn poolen gick inte av för hackor, det fanns fem rutschkanor för de små och lite större. Sen fanns det säkert sex för större barn och vuxna, men de gick så himlans fort så där vågade vi inte låta Alice åka.
 
     
 
Vid havet var vi faktiskt bara en dag, stranden var hur fin som helst men det var väldigt ojämn och små stenig botten så det var svårt för Alice att bada där. Men hon fick prova iaf! :) Jättefin sandstrand! Å så plockade vi lite stenar med oss hem. (Obligatoriskt).
 
Glass är gott!
 
Jag & M provade Turkiskt bad inkl. aroma massage och ansiktsmask. En mycket skön och annorlunda upplevelse, efter det turkiska badet fick man tvättlappen med sig och det var inte lite hud de peelade bort kan man säga. Jisses! :)
 
Ja inte finns det mycket mera att önska. :) Så nu hoppas jag att man kan fejsa denna höst med lite ny vunnen energi och välmående. :)