.Tina.

 

Igår fick jag hem denna nya fina kokbok. :) Hur mycket roliga och spännande recept som helst. Bilderna kan man titta på läääänge. Speciellt är jag sugen på avsnitten med tacos och tapas. Så nu måste man nästan bjuda hem lite folk på middag så man får prov laga. Det kan man ju göra ändå men det är roligare med fler runt middagsbordet. Så känn er välkommen! :)

Men först ut får bli mamma och syrran eftersom vi åker dit på söndag, måste bara bestämma mig för vad jag ska laga så att det blir rätt handlat innan vi åker.

Idag är det kvällsjobb som gäller, så jag måste hoppa ur morgonrocken nu och försöka vara lite nyttig innan.

Trevlig Helg! :)

.Måndag igen.

Måndag igen, det var ju nyss måndag. Jisses!
 
Att jobba tre skift gör en verkligen förvirrad, dagarna bara går och ingenting blir gjort, man får svårt att hålla reda på saker som ska hända för man har fullt upp att hänga med på vilket tid det är på dygnet och vilken dag och datum det är. Suck. Har redan nu lust att byta jobb men jag känner mig kluven. Det är så mycket annat känner jag. Samtidigt så saknar jag de rutinerna vi kunde ha i Sundsvall tack vare att jag inte jobbade skift. Nu är det inte lika bra. Men jag ska kämpa på fram till semestern sen får vi se.
Alice får fler lediga vardagar och det är bra. Så här lite som hon gått på dagis sen vi flyttade har hon aldrig gjort. Vilket ju har känts bra eftersom vi inte trivs med det dagiset hon går på nu. Men vi har fått plats från augusti på det dagiset som vi vill ha, det känns verkligen bra. :) Mindre barngrupper, MYCKET bättre lokaler, med skogsinriktning, de jobbar mycket med skogsmulle etc, mycket vegetarisk mat bland annat. Det är inte ett föräldrakooperativt men det styrs av en styrelse som består av föräldrar så som förälder så bestämmer man själv hur mycket man vill engagera sig.
På det nuvarande dagiset så känns det inte som att föräldrarna varken bryr sig eller engagera sig i hur deras barn har det på dagarna. Märkligt!
 
Idag innan jobbet ska jag prova på något nytt! Personlig tränare i yoga. Mycket spännande och jag längtar verkligen. :) Har inte tränat yoga sedan flytten så det är verkligen på tiden.
 
Igår hade vi verkligen en toppen dag tillsammans med makens familj. Först var vi hem till svågern, så han och M fixade deras dusch. Jag och Alice hängde med svägerskan och kusinerna, full fart hela tiden. På eftermiddagen var vi hem till svärmor på middag och födelsedagsfirande av den nämnda. Jättetrevligt & som vanligt mycket god mat! :) Underbar dag i solen! :)