.Semester.

Underbara semester! :) Halvtid nu. 3 veckor kvar för mig och Alice men bara en vecka kvar för M. :(
Denna vecka blir vi hemmavid så att maken för jobba på husmålningen. Men alla som har lust att komma hit är mer än välkomna. Vi har nu varit hemma i ca ett dygn och Alice är redan rastlös. Just nu är hon inne hos grannen och leker. Senare ikväll kommer syster med make och barnbarn. Imorgon blir det en dags utflykt till Birka. Det ser vi verkligen framemot, jag och M har velat åka dit ända sedan vi träffades.
 
Så igår kom vi hem från Åland, från regnrusk till värmebölja. Vädret på den ön blir man verkligen inte klok på. Men i år var det i alla fall bättre än förra året, varannan dags väder kan man säga att vi haft. Fast mest uppehåll, lite kalla vindar men solen har visat sig ganska ofta. I fredags var det riktigt fint och varmt, till och med så att jag tog ett par dopp i havet men det var en pina. Alldeles för kallt för min smak. Tror att vatten temperaturen låg mellan 14 grader och 17 grader.
 
Men nu är det skönt att vara hemma igen. Man sover liksom bäst i sin egen säng speciellt som preggo. Även Alice sover bäst hemma, hon brukar alltid sova bra i husvagnen men den här gången vet jag inte vad det var. 4-5 uppvak varje natt. Så nu är man lite sliten. Hujedamig. Känner mig redan höggravid. Ingen ork alls och ryggen gör ondare och ondare. Mer illamående igen. Precis som jag var med Alice. Följer samma mönster precis dessa graviditeter.
 
Nu kommer maken hem efter en tripp till affären så nu var det slut på lugnet!
 
Chip Chip!
 
 

.Hos frissan.

Igår var jag & Alice till frissan och gjorde oss sommarfina. :) Alice satt som ett ljus och pratade järnet med frissan. Så otroligt gulligt och mamma trodde knappt sina ögon. :) Hon var redo för ett frisör besök helt enkelt, sen har jag förberett henne i ca 2 veckor på att vi skulle till frissan och klippa håret, och äntligen så funkade det. :)

Idag har vi haft semester en vecka och vi kan ju inte klaga på vädret i alla fall. En dag med regn har vi haft sen har det varit sol och varierande temperaturer. Två dagar har vi varit och badat och imorgon blir det bad dag igen, för då ska det bli 25 grader varmt.

M har målat hela huset nu. I alla fall grundmålat plus att framsidan har han gjort helt klar. Min duktiga make. Idag ska han hjälpa grannen att måla som tack för att vi fått låna skyliften. :) Sen ska vi nog bjuda grannarna på fika här på eftermiddagen.

Ja dagarna går fasligt fort när man har semetser, men underbart är det. :) Nu är det dags för frukost.