.Vila.nu.

Tänk att det ska vara så svårt att bara känna att det är helt ok att ligga på soffan & softa? Speciellt efter två riktigt tuffa arbetspass. Hjärnan går direkt på högvarv angående allt jag skulle vilja hinna, tur att jag hann stoppa mig själv och bara ta två djupa andetag och fråga mig själv (ärligt) vad är det jag behöver allra mest just nu? Jo att VILA. Eftersom det bara är jag och två katter hemma så är det ovanligt lugnt och stilla här. Hur ofta har jag chansen att vila helt ostört i flera timmar?
 
Nä allt annat för vänta till semestern faktiskt, man vill ju inte snava på målsnöret direkt.
 
Ett bad + ett fotbad får det bli innan sängen kallar, och jag hoppas innerligt att det blir ett lugnare arbetspass imorgon med mycket mindre dramatik.

.Inreda.

 
Bara för att det är lite synd om mig som blir alldeles ensam hemma i helgen och som ska vara hemma och jobba så fick det bli en liten beställning från Inreda.com´s midsommar rea. :)
Det blev: En ny väska (behövligt) har letat men alla jag hittat har varit tokdyra. Perfekt! En smyckesnecessär som jag inte ens visste att det fanns, perfekt för mig som gillar smycken och som tycker att de är besvärliga att få med sig på resande fot. Perfekt igen! Och sist blev det en syskrin, så att jag kan byta ut det fula gröna från Ikea som jag har. :)
Åhhh vad jag längtar till semestern nu, då hoppas jag verkligen att jag hinner pyssla och fixa med mycket här hemma. Finns ju såååå mycket att göra. Men idag slog jag ett öga på planeringen och ja även om vi ansträngt oss för att inte boka in för mycket så är det ganska så bokat nu i alla fall. Först blir vi hemma en vecka och då får vi hoppas att M hinner måla MYCKET. Veckan efter blir det en tripp till Sundsvall, veckan efter det Åland en vecka, sen åker vi hem några dagar och sedan blir det en tur till Birka med syrran och hennes gubbe, efter det blir det hemma några dagar för om planeringen går i lås så blir det en kombinerad honey/baby moon för mig och maken i Åre. :) Efter det är det inte så många dagar kvar tills vi ska skola in Alice på nya dagis och jag börjar jobba igen. Man tycker att 6 veckor är jäääääätelänge men det är mycket man vill hinna också. :) Fast jag tror aldrig att jag haft så lång sammanhängande ledighet förr. Sweet!
 
Nu lunch & sedan jobb.
 
Trevlig helg!

.Dagens.

Det här är berättelsen om en mycket rik man som ville visa sin son hur fattiga människor lever. Pappan och sonen tillbringade därför ett par dagar hos en mycket fattig familj som bodde i närheten av deras gods. När de återvände efter besöket frågade pappan:
-"Förstår du nu vad fattigdom innebär?"
-"Ja, det gör jag", svarade sonen."
-"Kan du då beskriva skillnaden mellan vårt liv och deras", bad pappan.
"Vi har bara en hund, men de har fyra. Vi har bara en liten pool på gården, men de har en hel sjö. Vi har olikfärgade lampor i trädgården, men de ser hela stjärnhimlen. Vi har en massa betjänter, men de hjälper varandra. Vi har stängsel runt hela vår gård, men de har vänner som skyddar dem.

Jag som trodde att vi var rika och de fattiga."

Ja vem är fattig och vem är rik ?? Det beror nog med vilka ögon man ser.....

Okänt ursprung