.Bluff & båg.

Igår efter jobbet begav jag mig till Elgiganten för inköp av en ny kaffebryggare. Tror ni att de hade den kaffebryggaren till det utlovade priset som på nätet? Nej nej! 1249:- kostade den. Åhhhhhh. Sånt här blir jag less på. Var alldeles för trött för att börja tjafsa och ifrågasätta också. Åkte till NetOnNet istället då de skulle ha samma kaffebryggare för 999:- . Tror ni att det stämde där då? Nähä! Naturligtvis inte. Men de hade en svart för 1090:- så den blev det. :)
 
Men jag blir skit less på att de gör så här. Lockpriser på internet. Grrr. Gillas inte. Nu skulle jag naturligtvis ha ifrågasatt detta i affären men jag orkade helt enkelt inte. Prisskillnaden på NetOnNet var också alldeles för liten för att bråka om tyckte jag. Har prov bryggt nu på morgonen och den får absolut godkänt! :)
 
Igår när jag kom hem fick jag påskägg av maken och dottern, ett ägg med choklad + två påskliljor i kruka. :) Då blir man glad och varm i hjärtat. :)
 
Kvällsjobb två kvällar till innan ledig dag. Idag skiner solen så nu ska nog jag och Alice ta en promenad bort till hästarna. :)
 
Ha en bra dag!

.Vinst.

 

Haha det lönar sig att ställa upp i tävlingar! 3.e vinsten på ett halvår. Först vann jag en familjekalender på fejjan från Barntavlor.se, superfin! Sen i januari vann jag ett nagellack från Amelia och nu har jag tydligen vunnit en dust it från Amelia. :) Skoj! :)

Idag skiner solen och jag jobbar kväll. Alice får vara hemma från dagis idag då hon är riktigt snorig, rinner hela tiden. Mange får vabba på eftermiddagen.

Själv har man en påsk fylld av jobb att se framemot. Mange & Alice åker till husvagnen på torsdag. Jaja det går det med!

 

Nu blir det till att slänga in sig i duschen. Å tror ni inte på f*n att våra kaffebryggare gick sönder i helgen. Vet inte hur många vi köpt de senaste åren. :/ Nu tror jag att det blir en Mocca master. Finns på Elgiganten för 990 kr. En sån får det nog bli efter jobbet imorgon. Har suktat efter en sådan länge nu.