.Lite jul.

Adventsljusstakarna är på plats i köksfönstret i alla fall, samt stjärnorna i vardagsrummet. Ett par tomtar har hittat sin plats. Sen har det inte blivit så mycket mera julpyntande. Äger i och för sig inte så mycket pynt. Konstigt egentligen eftersom jag älskar julen, men det har liksom inte blivit några stora inköp. Förra året inhandlades nog inget julpynt överhuvudtaget.
 
Igår var jag på Interflora och köpte hyainter, vita fick det bli. Tre stycken. När jag åkte därifrån ångrade jag att jag inte hade köpt någon mer växt att fylla ut min grupp med som jag hade tänkt göra (amningshjärna?!).
Orkade inte direkt åka tillbaka så vi får se hur det blir.
 
Igår var det dags att besöka BVC för första gången med Wilma. Hon hade lagt på sig 300 gram till sedan förra veckan och nu drar hon 52 cm på längden. Man känner verkligen från dag till dag hur hon växer. (Nästan lite läskigt fort)
Nästa vecka blir det BVC även för storasyster. 4-års kontroll.
 
Idag står den stora favoritsysselsättning på schemat, städning. Jag älskar att ha städat men hatar att städa. I eftermiddag kommer mamma & syster hit, det ser vi framemot mycket.
På lördag blir det lite prekalas för Alice. Som det ser ut så blir det lite snålt med deltagare men vad gör det, kommer med all sannorlikhet att bli go fika och trevligt i alla fall. :)
 
Trevlig Helg på er!
 
 

.Advent.

Nu börjar det lacka mot advent. :) Den här veckan måste man väl få börja pynta?  Måste upp på vinden och kånka ner julpyntet! Äntligen! :)

Måste köpa hyacinter på torsdag. Köpte två julstjärnor på ICA häromdagen, rosa och fina och inte så fasligt dyra så då kunde jag inte hålla mig. :) (Se bild nedan!).
 
Idag var jag & Wilma i Uppsala på lunch/shopping dejt med bästa Sara & Ludde. :) Började dåligt men turen vände efter en sväng in på Vero Moda (där blev det en tidig födelsedagspresent till mig) en tunika och en stickad tröja. Helt i min smak. Sen bar det in till KappAhl vägg i vägg och där hittade jag tre julklappar. Check check check!
 
 
Tiden bara rusar iväg när man är iväg sådär. Strax efter två skulle vi möta upp en tjej för köp av babygym. Ett tummengym blev det den här gången, 150 pix billigt och bra. Alice har demonstrerat gymmet för Wilma så nu vet hon precis hur det ska användas. :)
Måste också få flika in att gudarnas vad jag är nöjd med våran nya vagn, lilla Bee.t. Den swischar fram hur lätt som helst, helt underbar att köra, och smidig, tar sig fram överallt. Wilma stormtrivs, hon sover hur gott som helst i vagnen. Hela dagarna. Den är ju riktigt lämplig att ha som inne vagn.
Ja jag skulle verkligen vilja ha en Cameleon också men det känns SÅ onödigt när vi har Divan som är helt duglig (och bra).
 
Nu måste jag övertala Alice att haka på upp på vinden medans Wilma sover. :)
 
Ge mig mer jul! ;)