.Idag en annan dag.

Idag har jag mer energi faktiskt. Gött! Har fått lite gjort i alla fall. Vickt och plockat in en himla massa tvätt. :)
Ärligt talat så längtar jag tills jag återfår min kropp igen, och orken. Just nu är ju allt jobbigt, eller ansträngande. Men skam den som ger sig. 
 
Idag blir det en sväng till ICA efter att jag hämtat Alice på förskolan. Imorgon får vi besök av två av mina kusiner och deras barn. Blir himla roligt. Ska bjuda på pastasallad och ananaspaj. :)
 
Imorgon har jag även fått tid på vårdcentralen för influensavaccin. Lite i senaste laget eftersom man helst ska ta den 3 veckor innan förlossning men men nu blev det så här. Känns lika bra att ta den med tanke på hur mycket sjuk jag var när Alice var nyfödd så det känns bäst. Samt att förra året var det ju roligt värre när både Alice och M låg i influensan, då kan det ju vara bra om nån här kan hålla sig på benen. ;)
 
Annars så är det ett riktigt rusk väder här idag och tydligen ska det fortsätta hela helgen. Inte för att en annan är ute så överdrivet mycket just nu. Mysigt med lite regn och rusk då får man mysa inne och tända ljus. Igår fick jag hem Amelia Jul. Längtar tills man får börja pynta och pyssla! :) Julklapparna har vi redat inhandlat flera stycken så det känns lugnt.
 
Dags att försöka få med sin magen ut i bilen. Ciao!
 

.En annan dag.

Idag är min lilla häxa på förskolan, de har spöktema denna vecka. Det fanns två skelett och en fladdermus på förskolan imorse när vi kom. Alice provade häxoutfiten hemma men sen åkte den ner i en påse, få se om hon varit häxa idag eller hur hon gjorde.
 
Ska alldeles strax åka och hämta henne för idag är det dags att besöka frissan. Hoppas hoppas att det går lika bra denna gång som sist. :) Hon behöver verkligen bli av med lite hår. Jaja det går som det går.
 
Idag har jag inte gjort många knopp. Trött är bara förnamnet. Trött och tung. Jaja så är det.
 
Ikväll är det i alla fall lite bra på Tv. Så hoppas jag på mer energi imorgon. :)

.Vintertid & halsont.

Tandläkarbesöket med Alice i lördags gick över förväntan. Hon satt i M´s knä och hon gapade till och med. Så nu är tänderna räknade och allt såg bra ut. SKÖNT! Fick lite tandborstnings tips och Alice fick en tandborste och ett klistermärke. Jag tror att hon var riktigt nöjd efteråt.
 
Efter det var det dags för premiär för första biobesöket. :) Gick också det ganska bra. Problemet var att denna lättviktare till unge inte kunde sitta bekvämt på stolen. När hon satt och lutade sig så var det inte tillräckligt med tyngd på stolen så den veck i hop sig. Då blev hon lite rädd. Provade med en förhöjning men inte ens med den funkade det. Hon satt lite i M´s knä, mitt knä och på golvet. När det var 20 minuter kvar så ville hon gå ut, så då gick hon och jag ut. Vi får nog vänta ett tag till innan nästa bio besök så att hon hinner växa till sig lite. :) Men nu har vi provat i alla fall.
 
Hög tid att börja planera för Alice kalas är det. Ska nog ta tag i det i dag. Alice är hemma från dagis idag då hon klagar över ont i halsen och låter lite "grötig" på rösten, så vi får se vad det blir av det. Inget värre får vi hoppas.