.Idag en annan dag.

Idag har jag mer energi faktiskt. Gött! Har fått lite gjort i alla fall. Vickt och plockat in en himla massa tvätt. :)
Ärligt talat så längtar jag tills jag återfår min kropp igen, och orken. Just nu är ju allt jobbigt, eller ansträngande. Men skam den som ger sig. 
 
Idag blir det en sväng till ICA efter att jag hämtat Alice på förskolan. Imorgon får vi besök av två av mina kusiner och deras barn. Blir himla roligt. Ska bjuda på pastasallad och ananaspaj. :)
 
Imorgon har jag även fått tid på vårdcentralen för influensavaccin. Lite i senaste laget eftersom man helst ska ta den 3 veckor innan förlossning men men nu blev det så här. Känns lika bra att ta den med tanke på hur mycket sjuk jag var när Alice var nyfödd så det känns bäst. Samt att förra året var det ju roligt värre när både Alice och M låg i influensan, då kan det ju vara bra om nån här kan hålla sig på benen. ;)
 
Annars så är det ett riktigt rusk väder här idag och tydligen ska det fortsätta hela helgen. Inte för att en annan är ute så överdrivet mycket just nu. Mysigt med lite regn och rusk då får man mysa inne och tända ljus. Igår fick jag hem Amelia Jul. Längtar tills man får börja pynta och pyssla! :) Julklapparna har vi redat inhandlat flera stycken så det känns lugnt.
 
Dags att försöka få med sin magen ut i bilen. Ciao!
 
1 Spessartin:

skriven

Jag längtar till julen i år på et annat sätt än jag gjort tidigare, det är säkert för att vi har Hermod nu och då känns ju julen så mycket roligare. Och roligare blir den nästa år, i år kommer han nog inte förstå någonting av den.

Kommentera här: