.En kalas soppa.Nu blir det lite reklam för Vi Föräldrar igen men nu har jag gjort denna spenatsoppa två gånger och den blir kanon god. Så gört! :) Alice gillar den också.

.Idag & imorgon.
 
Det spirar i trädgården minsann. Tulpanerna är på väg att slå ut och gräslöken har börjat växa precis som persiljan och såklart rabarbern. :) I helgen köpte jag också lite frön, rädisor, rucola, morötter och lite "fjärilsblommor". Det vill säga blommor som ska dra till sig fjärilar. Jag älskar fjärilar så det måste vi ha i trädgården såklart. Köpte även en påse "blomsteräng" som jag ska strö på våran lilla mini äng. :)
Fyndade två små hus på Åhléns också som ska flytta in i vårat lilla mini pytte land. Det får nog vänta till helgen. Imorgon ska vi åka till Skokloster för valborgsfirande på deras camping. Riktigt husvagnsnördigt eller hur? ;) Det är mysigt med valborg tycker jag, bränna in våren liksom. :)
 
Just nu har jag två ruskigt trötta små tjejer som ligger i soffan. Livet är hårt när man är liten. Igår var det fullt fart från tidig morgon till sen kväll. Först Öppna förskolan, sedan hem för lite lunch samt så hann vi städa sovrummet (var alldeles för dammigt därinne så det var ett måste) sedan iväg till frissan. Jag slingade och klippte. Hmmm inte så vidare nöjd. Där får man för att man är otrogen mot den bästa frissan. Haha. Fick slingor med hätta. Det blir inte lika naturligt och bra som med folie tycker jag, sen blev de alldeles för många och alldeles för ljusa. Klippningen var nästintill obefintlig. Speciellt luggen. Jag måste gå till någon annan och klippa luggen. Det ser för j*vligt ut om jag ska vara ärlig. Nä snabbt som tusan återgår jag till min frissa, hon må¨vara bra mycket dyrare men det är det banne mig värt. Alice blev också klippt med betoning på lite. Mange blev också klippt och hans klippning blev nog bäst ändå. Tur det.
Efter frissan åkte vi till Gottröra och gratulerade en mycket söt två- åring. Jag tror att paketen var uppskattade. Även fast man har barn själv så är det alltid svårt att veta vad man ska köpa tycker jag. Alla barn är ju så olika och tycker om olika saker.
 
På väg hem så blev jag positivt överraskad av att hamna bakom glassbilen här på våran lilla väg. Så klart att man var tvungen att handla en låda. Jag har nämligen trott att de inte åker här på våran väg, men det gör de. Hemglass var det dessutom, den bästa av alla glassbilar. Originalet liksom. :) Så nu är glassbeståndet säkrat för ett tag framåt.
 
Nu ska jag försöka få liv i Alice så att jag får hjälp att laga lite spenatsoppa. Wilma har banne mig börjat sitta bara så där, utan stöd och hur stadig som helst. Upptäckte det igår på Öppna förskolan. Man blir lika förvånad varje gång, helt plötsligt så bara kan de. Antar att det är därför som hon är lite extra trött idag. Hon sov som en stock natten som var också. Jag tackar jag! :) Vad fort det går, snart sex månader redan. Får man pausa ett tag? ;)
 
Trevlig valborg! :)