.Snyggt.Här fortsätter koppsjukan. Idag verkar det igen mer som att det lutar åt svinkoppor. Suck! Nu har visa börjat vätska sig med en gul/klar sårvätska, och så beter sig inte vattkoppor så det blir nog ett samtal igen till VC imorgon samt ett samtal till mitt jobb. Vet inte om det är lämpligt att jag kommer och jobbar med svinkoppor hemma, tänk om man är smittbärare? Vore en smärre katastrof bland våra redan svårt sjuka och skadade patienter.
Var till jobbet igår och klippte upp låset på mitt skåp, självklart så har jag lyckas slarva bort nycklarna. Men nu var det fixat i alla fall. Kollat vad som gäller parkering, eftersom Akademiska är en gigantisk byggarbetsplats just nu så öppnar och stänger de parkeringar hela tiden, så nu får vi personal parkera ända bort vid Ullåker och sedan ta bussen in. Detta är det sämsta med att jobba på sjukhus, att det inte finns parkeringar. De tycker dessutom att alla ska åka buss men tyvärr no can do. Vi har inga bussar som går hit ut så jag har inget val annat än att ta bilen. Så långt tänker de inte riktigt, sen tror jag att det är svårt allmänt för småbarnsföräldrar (speciellt med flera barn) att åka kommunalt.
 
Igår var det marknad vid Ulva kvarn, vi var dit som hastigast, vill inte röra oss för mycket ute bland folk med tanke på Wilma. Men jag fick tag i det jag ville ha, hemmagjorda coccosbollar och mössor. :)
 
Så fina mössor. Det fick bli en syskonmatchning. De är så fina dessa fotoprint tygerna. Det braiga är också att de är dubbelsydda (eller hur man nu säger) så att man kan vända på steken också samt att de blir lite tjockare då också. Fick betala 95kr styck, det tycke jag var helt ok pris.
 
 
 
Nu borde jag verkligen sätta mig och plugga lite neurokirurgi och försöka få igång denna trötta amningshjärna. Bäst att sätta fart innan Wilma vaknar igen.

.Koppor.

Kopporna is in da house again. Nu verkar det som om Wilma fått vattkoppor. Vi var till VC igår men de var inte säkra. Flera doktorer och sjuksköterskor tittade men kunde inte säga 100% säkert. Men idag har vissa börjat torka in så det är sannolikt vattkoppor. Jag var lite rädd att det var Impetigo igår så därför var vi till VC för påtitt. Hon har koppor på benen, bålen, magen, armhålorna, halsen och kinden. Som tur är så verkar hon inte plågas av klåda. Hade det varit Impetigo så hade hon fått antibiotika pga av utbredningen samt att hon är så ung. Något som också talar för vattkoppor är att Alice inte fått några, både svinnkoppor och vattkoppor är mycket smittsamt så då borde Alice också ha fått svinnkoppor eftersom de är upp i varandra hela tiden. Eller vi vuxna också för den delen.
Nu sitter hon i vagnen och sover, hon är nog inte helt pigg. Mammas lillbebis. Nu ringde doktorn från VC och hon höll med om att det nog rör sig om vattkoppor om de torkat några stycken idag.
 
 
I onsdags var jag till min superbraiga frisörska. :) Helt sjukt nöjd blev jag. Har nog aldrig varit så nöjd någonsin. Hon är grym. :) Det blev en Hombre med lite guld och koppar toner. Måste visa med en spegel selfie. :) Haha.
 
 
Lite mera höstlikt. Mörkare uppepå och ljusare längst ut. :) Nu vågar jag inte tvätta håret för jag är så rädd att förstöra de fina färgerna. :) Hon skulle beställa färgschampoo åt mig så att det håller sig längre. Bästa frissan. Hon och jag är ungefär lika gammla med barn i samma ålder så vi har alltid massor att prata om. Riktigt trivsamt. På bilden kan ni även se mina Gekås köp, fleece jacka i tunnare modell (perfekt att springa i) och djurmönstrade typ silkesbyxor. :) 79.90 kr för fleecen och 129 kr för byxorna.
Gud vad tråkigt vårat badrum ser ut när man ser det så här. :/ Men det får bli ett senare projekt tror jag. Vi funderar på att sätta in fuskkakel i badrummet. Enligt Mr så är tydligen det de senaste och smidigaste, så slipper man riva hela badrummet bara för att man är missnöjd med interiören.
I köket har vi lyckats få en fuktskada i golvet av kylskåpet. Kylskåpet har tydligen stått på ett sätt så att avrinningen inte fungerat, parketen under kylskåpet är helt svart. Bläk. Som tur är så går det på försäkringen. Egentligen så vill vi byta golv helt här nere för det är världens sämsta klickgolv som är inlagt men med tanke på två småbarn som sliter hårt på golvet så ska vi vänta några år. Så vi byter helt sonika golv i hallen istället och tar hallgolvet och lägger i köket. :) Sagt och gjort.
 
 
Ta da! :) Nytt golv samt ny bänk/förvaring. Så skönt att kunna få undan alla skor samt att man har en bänk att sitta på när man ska klä på vilddjuren. :) I söndags råkade jag gå in på Hemtex och det råkade vara 25% så det blev två nya fina kuddar till bänken och en dörrmatta. Vi har även varit på Bauhaus och beställt en ny ytterdörr, så vi slipper "pensionärsvarningsdörren". Kommer att bli kalas med en svart mer modern dörr. :)
 
Råkade även hamna inne på Lagerhaus. Har hur länge som helst gått och tittat på deras små söta kort men har inte köpt för jag har inte vetat vart jag ska göra av dem. Men nu kände jag för lite förnyelse så jag slog till på två stycken. :)
 
 
"Life begins after coffee" känns verkligen som mitt motto just nu.