.Nu. 
Titta nu har den kommit!! Är den inte fin?! :) Premiärtur idag till Öppna förskolan. Oj! Vilken skillnad mot den gamla. OjOj! Så lätt att köra, fälla ihop, fälla upp, lyfta upp i bilen och för att inte prata om locket med dragkedja så man slipper stå och fipla med knappar när man ska öppna och stänga. :) Större skillnad än jag trodde att det skulle vara, inser nu när jag jämför att Divan vi har är väldigt sliten, för att inte säga jättesliten.
Blir en fröjd att använda den här framöver! :)
 
Annars rullar det på i en hiskelig fart. Det är nånting hela tiden tycker jag. Ikväll ska vi fara upp till husvagnen för lite sportlov. Hoppas på fint sportlovs väder, då ska jag passa på att motionera, blivit alldeles för lite av den varan sista veckorna. :)
 
Nä nu måste jag sätta fart och börja packa om vi ska ta oss hemifrån någon gång idag! Väldigt mycket mera omständigt nu när vi har två barn istället för ett, det märks när man ska vara hemifrån några dagar.

.Fatta fakta.

Jag måste inse en sak, jag kan INTE sy och jag kan framförallt inte klippa rakt! Det bara är så. Ska jag försöka sy mera så måste jag gå en sykurs. Suck! Jag skulle så gärna vilja kunna sy!
Det får nog bli i ett annat liv, precis som fotokurs och datakurs. :(
Nä bättre att låta andra sy som kan. Var precis in på Mamma på vifts hemsida, men tyvärr beställningsstopp. Skit! Om ni vet någon annan som syr och säljer så tas tips tacksamt emot. :)
 
Riktigt skitväder ute, nu i eftermiddag har snö övergått i regn. Jag & Alice blev dyblöta när vi var ut en snabbis tidigare. Usch! Hoppas på bättre väder tills imorgon.
 
Trevlig Helg!
 

.Snöfall & mardrömmar.Idag snöar det ymnigt. Ingenting speciellt inplanerat idag, skönt det. Speciellt för Wilma, idag hoppas jag att jag slipper väcka henne en enda gång. :) Får se om Alice vill ut i snön senare. Just nu har hon en kompis här, hon pärlar och Alice leker. Lite dåligt tålamod på fröken där, hon ledsnar väldigt snabbt när hon ska pyssla. Men det kommer väl det också.
 
Inatt drömde jag att vi fick helt fel vagn än vad vi beställt, en med jeans klädsel och ett konstigt framhjul, besvikelsen var stor. :/ Haha. Oj oj! Skönt att beställningen är gjord så är det ur världen, nu är det bara att längta! Fick ett mail från Jollyroom imorse där det stod att leveransen är skickad. :D
 
Skönt med fredag idag. Ikväll blir det nog hemmagjord pizza och marängswiss till fredagsmys. :) Maken skulle i eftermiddag äntligen åka och se till att byta mixern som vi fick i julklapp, efter att vi använt den två gånger dog den. :( Även Alice nya overall har blixtlåset gått sönder, det också efter bara några gånger användandes.
Drygt när saker går sönder.
 
Idag ska jag försöka mig på den ädla konsten att sy lite. Ett blöjfodral till skötväskan och en ny klädsel till Alices sulkyvagn. Jaja vi får se vad det blir. Måste ta av klädseln från Alices vagn och sprätta för att få mönstret. Vi får se om hon godkänner det.
 
Kanske lika bra att sätta igång!