.Hår trassel.

Alltså den här bebiskalufsen börjar bli alldeles otämjligt. Står åt alla håll och kanter förjämnan. Spelar ingen roll hur mycket man kammar och fixar så snart så är det lika rufsigt igen. Dessutom har det blivit ganska mycket skorv och att få bort salvan ur håret sen är nästan mission impossible. 


.Äntligen.Skrivbordet är röjt och albumet samt korten framtagna. Har i alla fall kommit så långt idag att jag bläddrat igenom alla kort och valt ut ganska många som ska få plats i albumet. :)
Har dock lite ångest över vilken ordning jag ska sätta in korten i?
Ska jag börja med vigseln eller ska jag börja med möhippa, förberedelser och sedan vigsel och sist festen?
Eller vigsel - förberedelser- möhippa - fest? Eller vigsel-fest-förberedelser-möhippa?
 
Sen är det lite tråkigt för jag har inga kort från makens svensexa samt att jag skulle vilja ha fler från festen också, många är tagna med engångskameror (som vi placerat ut) och är så mörka att det inte syns vem eller vad som är fotat.
 
Annars så är jag jättenöjd med våran bröllopsdag men det finns två saker som jag ångrar och det är att vi inte hade en barnvakt samt att vi skulle ha anlitat en professionell fotograf som hade varit med hela dagen inklusive middagen/festen. Eftersom vi inte hade en barnvakt så missade vi i princip hela festen eftersom vi var tvugna att gå upp på rummet med Alice på kvällen.
Jaja vad gör väl det! En fin dag var det i alla fall och ett kärt minne. :)
Ska bli så skoj att äntligen ta mig i kragen och göra klart albumet, nu plockas det inte undan förrens det är klart! ;)
 

.Det som var.

Måndag idag. Blåsigt och bara någon grad kallt. Bara det inte börjar töa nu. Vill ha kvar snön. Det är så fint som det är nu. :)
 
Helgen gick i express fart som vanligt. I morse kände man sig lite sliten. Alice tyckte att vi skulle hoppa över Öppna förskolan idag så det gjorde vi. Tror att hon är lite sliten. Blir bra med en lugn dag så att hon orkar med förskolan imorgon.
 
Igår var jag och Wilma till Gävle som planerat. :) Mycket trevlig dag. Blev bjuden på både lunch och fika och middag om jag velat men klockan drog iväg så det var dags att röra sig hemåt.
 
En försenad födelsedagspresent fick jag också. :) Ett jättefint rosa bandet armband. Tack kära vän. :)
 
 
Även om det är kul att träffas så blir saknaden ibland ännu större efteråt. Jag hoppas verkligen att det kan bli av att jag och barnen kan ta tåget upp till Sundsvall nånting framöver. Alice skulle ju verkligen tycka att det var spännande att få åka tåg. :)
Måste verkligen se till att göra en planering så att allt hinns med. :)
 
Idag gjorde jag en annan mycket trevlig upptäckt och det är att jag tydligen får "lön" från jobbet trots att jag är föräldraledig eller man kanske ska säga p.g.a. Trodde att jag hade varit anställd för kort tid för att få de där 10% men tydligen inte. :) Inte mig emot! Det blir drygt ett par tusen i månaden och det är mycket pengar när man är föräldraledig. :)
 
Nä nu ska jag försöka hinna dammsuga lite innan det blir mörkt samt hinna upp på vinden och kolla vad jag har för barnkläder däruppe och i vilka storlekar.
 
Hoppas ni har en bra måndag! :)