.Glad midsommar.

Nu sitter man här hemma vid köksbordet fortfarande. Vid detta laget så skulle vi ha varit hemma hos mamma för länge sedan. Tyvärr så blir det ju aldrig som man planerar. Alice som ju väldigt sällan är sjuk åkte på magsjuka med feber i natt. Kräktes några gånger inatt men peppar peppar så har det varit lugnt hela dagen, bara en mycket trött och slut Alice som sovit på soffan hela dagen. Men ikväll så var hon mycket piggare så vi siktar på att försöka ta oss iväg i morgon bitti. :)
 
Ha en mysig och härlig midsommar! :)
 

.Britax.

Så i helgen köpte vi en ny bilbarnstol till Wilma. Eftersom våran älskade Maxi Cosi Mobi möglade uppe på vinden.:(
 
Nu blev det en Britax Hi way II. Jet black. Varför blev det en sådan? Jo nummer ett ska erkännas priset. Lekmers erbjudande var bra. Denna typ av stol kostar vanligtvis någonstans mellan 1.995 - 2.500 kr. Lekmers erbjudande låg på 1.895 kr. Det känns som att denna stol är snarlik Maxi Cosi Mobi som vi hade till Alice och som vi var grymt nöjda med. Maxi Cosi Mobi har ett läge där den ska vara lite mer tillbaka lutad, så lite så det knappt märks, så den funktionen är överflödig tycker jag.
Den här Britaxen har en maxvikt på 25 kg vilket jag tyckte var bra för vi satsar på att Wilma ska kunna ha den tills hon är bortåt 4.5 år. Med facit i hand så vände vi på Alice för tidigt.
 
Just nu sitter Wilma bra i sitt babyskydd så det får hon behålla ett tag till, så vi får väl se hur nöjda eller missnöjda vi blir sedan med Britaxen. :)