.Monday afternoon.

Inte utan att man känner sig lite vimmelkantig efter tidsomställningen i helgen. Jag känner alltid av det, blir tröttare ett tag, spelar ingen roll om vi ställer fram eller bak klockan, blir lika ordentligt trött i alla fall. Det är ju så, man har tiden i kroppen på nåt sätt.
 
Idag har vi tre tjejer bara varit hemmavid och tagit det lugnt. Varit ut två svängar. Har passat på att gå ut när jag märkt att Wilma börjat bli trött, har funkat bra, hon har sovit som en stok i vagnen och där sover hon nu fortfarande. Jag och Alice har cyklat (Alice har cyklat och jag har gått) och burit sten till rabatten. Så snart är det klart, inte många stenar kvar som behövs. :) Sen ska jag bara hinna rensa resten av rabatten innan ogräset tar fart. Köpte hem gödsel och täckbark i helgen. :) Skönt att få vara ute och greja i trädgården.
 
Här inne är det inte lika god ordning. Jag tror att jag blir tokig snart. Jag plockar och städar hela tiden tycker jag ändå är det grejor och skräp överallt, sen att det är någon som släpar runt leksaker hela tiden det är liksom van men allt annat? Fattar inte vem det är som stökar till hela tiden ?! ;)
 
Igår vårstädade jag Divan och bytte sufflett, har ju några på lager så ibland måste man variera sig. :P Nu blev det suffletten som min duktiga svägerska har sytt. :)
Måste ta en omgång med Beet också, den har börjat rosta i fjädringen så den måste jag tvätta och smörja. Skulle också vilja pimpa Selecten lite också men har inga riktigt bra ideér än. Vi får se! :)
 
 

.Runner runner.

 
Richie vet att han har kommit på hur man knäcker online-spelen, men ändå förlorar han. Han åker till Costa Rica för att konfrontera den som han tro blåst honom på hans pengar: spelkungen Ivan Block. Block vinner över Richie med löften om snabba pengar, men snart inser Richie att han hamnat i en knipa han inte tar sig ur. När FBI försöker utnyttja Richie för att fånga Block ställs han inför sitt livs tuffaste utmaning: att utmanövrera de två hoten mot varandra. 
Källa:Sf.se
 
Igår kväll såg vi denna film med Justin Timberlake. Klart sevärd men ingen tio poängare. Filmen griper liksom inte tag i en, den blir mest menlös. Förutsägbar till tusen. Känslan finns inte där.
Ben Affleck som bad guy funkar inte riktigt heller, samt att jag trodde att Justin skulle leverera bättre.

.Smoothie.Igår kväll testade vi ett nytt smoothie recept som jag hittat för länge sedan och som det inte blivit av att vi testat. Vilken läskig färg det blev på bilden, riktigt så illa blev det inte IRL. :)
Det som ska vara i är:
 
2 nävar bladspenat
3 cm ananas
riven ingefära efter smak
½ avokado (vi hade i en hel för de vi hade var så små)
Apelsinjuice eller vatten
Stjälkselleri (hade vi ingen hemma så den hoppade vi över)
 
Blev överförväntan jättegott så den kommer jag att göra flera gånger absolut. Det är en detox smoothie. :) Ska jag vara ärlig så kommer jag inte riktigt ihåg vart jag hittade receptet. haha ;)