.Glest.

Det är verkligen glest mellan inläggen hörni. :) Dagarna försvinner förbi i en ohygglig fart, ändå kommer jag inte i säng förrens 23-00 tiden på kvällarna. Förstår inte hur jag lyckas hålla mig vaken så länge? Alice är också vaken länge på kvällarna nu, jag tror att det är värmen och ljuset som gör att man kräver mindre sömn på nåt vis.
 
Nu har det blivit svalare igen. I helgen var det verkligen olidligt varmt speciellt nattetid. Jobbiga nätter. Jag gillar att ha det svalt nästan kallt när jag ska sova, så att sova i den värmen är inte en grej för mig.
 
Det känns som att det hänt en del den sista veckan. Wilma har börjat åla sig fram. Det spritter i kroppen på henne varje vaken sekund, på väg framåt hela tiden. Idag invigde vi sittdelen när vi var på dejt med Wilmas framtida pojkvän i Gränby. Hon gillade sittdelen skarpt, satt helt nöjd hela tiden, sov som en stock gjorde hon också. :)
Igår var vi och vägde på BVC igen. Nu väger hon 8100 gram, 200 gram upp på 20 dagar. Längd 67 cm, en hel centimeter hade hon växt. Inte illa.
Det känns som att hon börjar bli mera intresserad av att äta mat nu också och inte bara titta på när alla andra äter. Även fast det är det mest fascinerande. Gurka är favoriten just nu. En ordentlig gurkbit att gnaga på det är grejer det. :)
Idag började vi dagen med utvecklingssamtal på Alices förskola. Roligt att få se och höra mera vad de gör på dagarna. Man kan inte vara mer än en mycket stolt mamma. :) Idag kom även Alice kompis som slutat på besök, det var stort för henne, vilken lycklig tjej jag hämtade på förskolan i eftermiddag.
 
Förra fredagen när vi var lediga bestämde vi oss för en liten picknick i ett naturreservat som finns här i närheten. Det blev en härlig dag, även fast det var en pärs att få vagnen hela vägen över stockar och sten och genom en stor kohage men det var det värt.
 
 
Naturreservatet heter Morga Hage och vi kommer definitivt att besöka det fler gånger. Så himla vackert! :)
 
 
 
 
Helgen har beståt av en hel del firande. I söndags var det Mors dag. :) Jag blev uppvaktad med blommor, tårta och present av min fina familj. Kunde inte bli bättre.
 
 
I söndags anordnades en växtmarknad här i Knivsta. Vädret kunde ju inte ha varit bättre. :) Vi fikade och kollade på växter, även en utställning av veterantraktorer fanns som uppskattades av Alice.
Ingen vidare shopping blev det, men jag vann en Gullviva på lotteri och köpte en Petunia (?). Hel nöjd! Gullvivan ska ner i gräsmattan och jag hoppas att den kommer att yngla av sig massor. :)
 
 
Ja det var en del av vad vi pysslat med. Skulle kunna skriva mycket mycket mera men tyvärr så ringer sömnklockan nu. Wilma kommer förmodligen att vakna snart och vilja amma så ikväll blir det senaste Hobbit filmen i sängen. :)
 
 
 

.Dagens.

Kändes passande idag så här dagen efter EU valet! Tänkvärt!