.Dessertmästarna.

Ikväll är det premiär för dessertmästarna. Dags att göra plats på boxen och sätta på inspelning. :)
Denna sensommar/höst har till och med lyckats att följa Hela Sverige bakar. Jag lyckades till slut.
 
Jag titta och drömmer om en tid i framtiden när man återigen har tid, lust och ork att baka. :)
 

.Vackrast.

Surplar kaffe och slötittar på Desperate Housewives, ibland är det skönt med mikropauser med lite egentid. Ladda batterierna. I söndags fanns äntligen lite tid för mig så att jag kunde pallra mig ut i skogen på en härlig långpromenad. Den här gången blev det promenad eftersom jag haft ont i halsen till och från i säkert 2-3 veckor. Störigt. Så underbart att få en stund i fred med bara skogen och musiken som sällskap. Det behövs emellanåt när man ständigt har två underbaringar som pockar på uppmärksamheten hela tiden.
 
Ikväll är det simskola för Alice. :) Hennes höjdpunkt på veckan. Hon älskar verkligen sin simskola. Den har utvecklat henne mycket, nu har hon också fått en kompis där som hon brukar bada med en stund efteråt. Så kul för henne. Det är en mysig stund för hela familjen. Jag och M badar med Wilma medans Alice har simskola, sen brukar inte Wilma orka bada så mycket mer så då brukar hon och M gå och duscha och äta lite gröt efteråt. Jag och Alice brukar bada lite till, bubbla i bubbelpoolen och åka rutschkana, efter det så brukar vi sitta en liten stund i bastun innan vi duschar och klär på oss. Helmysigt och skönt! Riktigt avkopplande.
 
Vi har riktigt fint väder nu. Solen skiner och löven börjar bli vackert guldgula. :)
 
 

.Loppisdag.

Idag har jag och tjejerna haft en loppisdag. Lite svettigt för mamman, lite tråkigt för tjejerna men på det stora hela så gick det bra. :)
Sålde för mer än vad jag handlade för så det är jag nöjd med. Haha. Sålde för ganska precis 600kr, och då är avgiften borträknad. Så helt nöjd får man lov att vara. Det som går allra sämst att bli av med är tröjor och bodys. Jag sålde en body och typ ingen tröja av de större storlekarna. Byxor i storleken 98/104 gick bäst, både mysbyxor och jeans. Tre overaller lyckades jag sälja. Två plagg mammakläder. Badbalja med liggdel. Potta. Bok. Två par skor. Sålde alla bodysuits/onepiece jag hade med mig vilket blev tre stycken. Två munkjackor sålde jag. Ett par mockasiner. Jo nu kom jag på det, en tröja sålde jag från MeandI.
Det enda tråkiga är när det kommer folk som ska pruta. Suck. Oftast prutar de på saker som kostar 10kr. Och det känns som att de prutar bara för att. Idag var jag faktiskt lite hård och prutade oftast inte och alla utan en köpte ändå. Te x som skor, har man ju faktiskt betalat en hel del för och sedan säljer man dem för 20 spänn så är det ju bra onödigt att försöka pruta tycker jag då det är vrakpris redan. Jag prutar aldrig. Tycker jag att det är för dyrt eller för dåligt skick då köper jag inte. Enkelt.
Idag hittade vi ett par nya frans skor till Alice. Lyckan var gjord, som hon saknat de skorna som hon slet ut i våras. :) Hon hittade också en Tingeling film som hon inte hade och en låda med små dockor och My little ponys till vrakpris skulle jag tro. 50kr för hela lådan och då var allt i toppskick, även en liten docksäng följde med. Det som var svårt att hitta idag var tumvantar, men i sista stund hittade vi ett par Barbapapa vantar. De blir bra efter en tvätt.
Till Wilma gick det sämre. Jag hittade direkt en jättefin klänning från Lindex. Har den i rosa också. Så fin och skön, lite tjockare i tyget är den så den passar bra även på vintern. :) Jag hade glömt leksaker hemma till Wilma så hon fick ett par nycklar och en mobil för 5 spänn. Hittade även en ny snutte till henne då hon sumpade sin på ICA för någon vecka sedan. 5 kr bara även för den. Fynd. :)
 
Något som jag hoppats på men som jag inte såg röken av idag var mjukdjur från Childhood samt så var jag ute efter ett fodrat regnställ till Alice. Inte så långt ögat kunde nå. Så det var lite synd. Nu ska ju tilläggas att jag absolut inte hade tid att verkligen gå runt och titta utan det blev bara de närmaste från oss som man kunde titta lite på.
 
En sak är klar. Man kan få lite begär på loppisar alltså. Så himla roligt och mysigt. Man fikar lite och pratar med massa trevligt folk. :) Nästa stora loppis i Uppsala är 27/10, får se om man ska in och kolla lite då. Sen är det klädbytardag här i Knivsta den 22/11. Den ska jag nog gå på i alla fall. Utan barn för omväxlinghetens skull. Nästa gång jag ska stå på loppis så ska jag verkligen se till att inte ha barnen med, främst Wilma. Alice tycker nog att det är lite roligt men för Wilma stackarn så blir det bara jobbigt. Helt otroligt att det alls funka.
 
Nu är mina ögonlock fruktansvärt tunga så jag ska göra barnen sällskap i sängen.
 
Go natt!