.Valborg.

Vill önska er alla en trevlig Valborg. Nu är våren här. Härligt. 

Kommer att sakna brasan ikväll. Men natt två av två ska göras. Hoppas att alla tar det lugnt ikväll och att alla ungdomar tar hand om varandra. 

Nu en snabb stödvila. .Trött.

Alltså jag tycker på allvar att man ska respektera andras olikheter, att alla människor tycker och tänker olika. Att man anamar olika livsåskådningar, man tror på olika saker, även om det kan vara svårt ibland. Vi gör alla våra val här i livet och dessa får vi leva med, på riktigt. Och det spelar ingen roll hur många människor som känner sig manade att eventuellt påpeka mina val, det är jag som får leva med dem.
 
Jag tycker att det är fascinerande hur många människor det är som känner att de måste trycka ner i halsen på andra människor att de minsann har gjort de "rätta" valen. Du gjorde fel, gör fel och jag gör rätt.
Jag ser detta varje dag. På FB, på jobbet, på förskolan, i diverse bloggar. Jag gör rätt, du gör fel. Så sträcker de på sig och känner sig så duktiga.
 
De hetaste potatisarna är ju såklart om man ger sina barn socker eller inte. (Nu räcker det inte med att man inte får ge godis och glass, nej nej barnen ska också äta lchf tydligen). När jag låter mitt barn börja på förskolan (helst inte före 3 års ålder). Dessa är ju de två absolut hetaste potatisarna, kan räkna upp fler men avstår.
 
Det jag vill komma fram till är att tyck vad du vill och tro gärna precis vad du vill. Men sluta tryck ner det i halsen på folk så fort du kommer åt. Vill du bli respekterad? Respektera då att alla inte tycker likadant. Att alla andra tar faktiskt inte allt vad kostdoktorn skriver som en absolut sanning. Plus att alla som vill kommentera att våran stackars lilla 1.5 åring nu går på förskolan ni är bara avundsjuka för att vi har ett så "duktigt" och kavat barn som klarar av det (förstå nu att jag skriver detta med glimten i ögat).
Snart kanske jag ska skriva en lapp och sätta på hennes rygg så att alla lätt kan se att hon "faktiskt" är 1½ år. Och nej jag vill inte ansöka om vårdnadsbidrag, tack men nej tack.
Jag trivs med mitt jobb, jag gillar att värva jobb och att vara hemma med mina barn. Jag VILL jobba. Jag ber om ursäkt om det kanske gör ont i ögonen på folk men jag kanske ska lägga ut det på FB var och varannan dag? Så kan alla som vantrivs på sitt jobb bli lite så där lagom avundsjuka på mig som trivs på mitt jobb. För det är väl det de flesta är ute efter tänker jag? Som hela tiden måste visa hur duktiga de är?
 
Det enda jag vet är att jag scrollar förbi. Jag är jag och du är du. Du lever ditt liv och jag lever mitt. Ingen är lika och alla är unika på sitt sätt. Jag önskade bara att vissa människor inte skulle behöva jobba så hårt för att får alla andra att tro och se det. Vi är alla unika.

.Nykomling.Det bidde en ny vagn. En Emmaljunga Buddy s. Har inte ångrat mig en sekund. Wilma verkar också tämligen belåten och Alice (barnvagnsälskaren) älskar den. :) Hittills så verkar det som att Wilma sover mycket bättre i denna på dagarna när hon lättare kan ligga på sidan.
 
Jag har även lagt ut Divan på blocket. Har en spekulant som ska titta på den på onsdag så jag hoppas verkligen på att få den såld. *Håll tummarna*
Divan står ju verkligen inte högt i kurs på andra hands marknaden så jag hoppas hoppas att köparen som nu är intresserad också kommer att köpa den.
 
Jag måste också kolla upp hur vi ska frakta med oss barnvagnen när vi ska till Spanien om några veckor. Måste läsa på om så kallade airshells som man kan hyra på flygplatsen, tror jag. Som sagt dags att läsa på.
 
Sen kan jag inte riktigt bestämma mig om La Baroque dynan ska få stanna och tjänstgöra i buddyn?  Ropade även in en annan sittdyna på Tradera häromdagen, den blev riktigt fin tillsammans med det gråa. Får visa bild en annan dag, för nu är det hög tid att hoppa i kojs och försöka få lite välbehövlig sömn, något som verkligen varit bristvara sista tiden.