.Bilmatta.

Våra tjejer gillar att leka med bilar och tåg. Nu ska det erkännas att jag har haft lite dålig koll på den fronten. Men det tänkte jag råda bot på tills de får sitt lekrum och därmed mer plats.
 
Jag tänkte börja med att köpa en fin bilmatta. Har spanat på en som ännu inte finns att köpa utan man kan bara förboka, den är ganska dyr, 499 kr om jag inte missminner mig.
 
 
Idag fick jag nys om att H&M fått in en snarlik bilmatta igen. De har haft en tidigare men tydligen så tog den slut snabbare än snabbt. Betydligt vänligare för plånboken, "endast" 249 kr. Så jag slog till på en. :)
Det första alternativet är ju lite roligare och förmodligen mycket mera matta. Men jag tror att denna från H&M duger bra också. :) Jag kan köpa några nya bilar istället. :P
 
 
 
1 Spessartin:

skriven

Vi ska också köpa en sådan matta, de är roliga, det tycker jag själv också :) Jag tror att ikea ska ha en också, men den har mer färger och det är jag lite tveksam till...

Svar: Ja Ikea har en bilmatta liksom alla leksaksaffärer har. Problemet är att de mer traditionella är så ruskigt fula och inte speciellt billiga nånstans. Därför får det blir den här lösningen, barnen får en bilmatta och mamma behöver inte kräkas varje gång jag ser den. ;)
Jullan

Kommentera här: