.Hyllan.

Jag tror att jag nämnt tidigare att jag har varit på hyll jakt. Alltså Stringhyllor verkar vara den optimala förvaringslösningen i alla kategorier och situationer. Men som alla säkert känner till så kostar de inte gratis. Så jag har varit på jakt efter bättre alternativ till en rimligare peng. Inte helt lätt ska tilläggas. Jag tror att jag inte är ensam ute på det uppdraget.
 
I alla fall så till slut så trillade jag över en fin och bra hylla på Blocket. En hylla som visade sig perfekt för leksaksförvaring. Och eftersom Alice är den som har ett rum just nu så fick den flytta in dit.
(Tanken bakom är lite att försöka samla på mig några hyllor redan nu för sedan när övervåningen är klar kommer vi att behöva åtskilliga.Dels i barnens rum men också på kontoret).
 
 
Hyllan rymmer en hel del prylar. Perfekt för Alices alla små gubbar och figurer. Hon gillar ju alla olika sorters små figurer, och bilar.
 
 
 Alices favoritpussel. Har blivit lagt hur många gånger som helst. Jättefint pussel som hon fick i julklapp från Djeco. De har otroligt fina leksaker.

 
Kanske inte den mest optimala förvaringslösningen för Barbie dockor men den får duga för nu.
 
 
 Alltså denna förkylning som jag lyckats dra på mig (troligen från Wilma) verkar inte vilja ge vika i första taget. Inte ett dugg bättre tills idag. Inte det minsta. Så det var bara att fortsätta alvedon kuren och sjukskriva sig ytterligare ett par dagar från jobbet. Kändes så där kul när jag i morse fick ett sms där det står att de måste öppna upp fler vårdplatser i helgen och sökte folk som kunde jobba extra.
Men inte mycket att göra.
 
Hoppas ni andra får en fin helg.
1 C:

skriven

Åh så snyggt det blev med hyllan! Så jobbigt när man är ute efter något som även alla andra vill åt. Men du gjorde ju verkligen ett bra köp!

Svar: Ja jag är jättenöjd. Jättepraktisk och bra. :) Alice är också nöjd, fast hon ville ha en rosa. ;) Så jag får nog införskaffa en rosa till hennes nya rum så får den där flytta in på kontoret. :)
Jullan

2 Spessartin:

skriven

Kul att äntligen hitta något som du kände passar!

Svar: Ja och något som man behöver. Har så länge bara gått och väntat på övervåningen att det riktigt kliar i fingrarna.
Jullan

3 Madde / ★ Livet som mamma. lärare och snart doula ★:

skriven

Smarta förvaringar och det blev ju jättebra!

Svar: Tack! :) Ja jag är nöjd faktiskt.
Jullan

Kommentera här: